God sommer:)
Nå er det tid for ferien for min del og, det skal bli hærlig! I 16 lange dager skal jeg oppleve, se, føle, le, fotografere og sosialisere Portugal. Jeg håper no på at kreativiteten skal snike meg innpå igjen i løpet av ferien.. Ønsker dere all en riktig fin sommer, så \''snakkes\'' vi når dagen blir kortere og kveldene begynner å bli mørkere.. :)
Bildet inngår i albumet Makro- Blomster -
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Tamron TAMRON SP AF 90mm F/2.8 Di Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269537} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Laurberg G.

Nå da da. Flot det her Isak. Er der lidt støj? På min skærm i hvert fald. Ellers hav en god ferie. Men det der med at du skal socialisere Portugal. Den er vidst lidt langt ude. I hvert fald hvad mulighederne for at lykkes angår. mvh. lau
Avsluttet .

Fine behagelige blåtoner, dust og fint. Fint utsnitt. God sommer til deg også, god tur til Portugal. Mvh Liselotte
Tone A.

Hei!
Eit vakkert blomebilde med så mjukt eit uttrykk pga det smale skarphetsplanet. Mjuke linjer som vertikale mest vert som ein liten bekk frå ein brusande foss øverst pga dei lyse partia. Fine pastellblåtonar også eg ser litt fargestøy i overgangen frå det lyse partiet til mørkare blåtonar.
Men elles eit kreativt blomebilde som med sine linjer og blåtonar gir meg assosiasjonar om vatn.
God sommarferie til deg også. Nå har sola kome til Jæren også så nå kan me nyta seinsommaren og lada batteria. Når det regnar i vekevis går fotogløden min nedover, så nå må batteria ladast.
I Portugal må det jo vera spanande motiv.
Helsing Tone
Tove H.

Nydelig bilde med vakre blåtoner! God sommer!
Mvh Tove
Anne-Lise S.

Dette ble spennende, Sathees! Spennende fordi jeg ikke helt kan se hva det er, så slik blir dette nærmest noe abstrakt for meg. Jeg ser at Tone skriver om ''blome''... Det er en mulighet. For meg kan det se ut som melk som helles i et kar, eller et lite vannfall. Det kan selvfølgelig også være en blomst, da med andre farger enn de originale. At jeg ikke helt kan se hva det er gjør at jeg ser etter former og linjer i bildet, og de er myke og vene. Jeg liker også godt dusheten i fargevalørene i bildet ditt, om enn de får meg til å nærme meg vemodets tanker... Det er det litt mørke sammen med det myke som fremmer disse tankene. Fint format synes jeg, og jeg liker ditt valg av ramme også.

Håper du har en flott tur til Portugal, og ser frem til noen minner du fanger! :) Kos deg!!!

Anne-Lise
Avsluttet .

Flott bilde. God sommer og god tur:)
Avsluttet .

Her fikk du et spennende resultat. Vet ikke helt hva det er men, ser ut som melk som helles? Fint fargevalg.

Ønsker deg god ferie og god sommer!

Hilsen.

TaS

Inger-Lise S.

Hei! Sommeren er over, men bildet liker jeg uansett. Jeg syns det er rolig og behagelig, og samtidig har det noe melankolsk over seg. Delikat bilde. Jeg kan ikke skjønne annet enn at det er en blomst, men kan jo ta feil. Fint er det nå uansett!

Inger-Lise
Sathees Isak M.

Takk for kommentara..
Laurberg Giversen
Liselotte Sjue
Tone Aarsland Øgreid
Tove Heggø
Anne-Lise Stangenes
Anette Tyler
Tom Arild Solvang
Inger-Lise Sundberg.

Ja dette er en blomst

mvh
Isak:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu