Frosset sommeridyll....
Dette er tatt en av de virkelig kalde dagene i desember-07. Stedet er Eftang, mellom Sandefjord og Larvik. En perle om sommeren, men virkelig vakkert om vinteren også.
Liker den kulde følelsen jeg får av det. Litt arktisk kanskje. Og så liker jeg den varme fargen på svaberget til venstre, som en kontrast til de ellers så kjølige tonene. Jeg vil veldig gjerne ha kommentarer på det.... er det noe bra her???
Utstyr
  • Nikon D40
  • Nikkor 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anders N.

Jeg liker dette. Lavt perspektiv gjør seg godt med relativt vid vinkel. Så ja, det er noe bra her :) Du formidler også den kalde stemningen godt synes jeg.

Komposisjonen er helt grei. Godt perspektiv som sagt og god bruk av forgrunn. Personlig ville jeg gjerne sett mer av hva som er til høyre i bildet. Altså, komponere bildet der svaberget til venstre i bildet ikke er med. Snu kameraet litt mot høyre slik at det blir en klar linje ut mot horisonten.

- Anders
Anders N.

Eh. Glemte en ting. Beklager for dobbeltinnlegg.

Vil også foreslå en curves (eller evt. levels) justering i dette bildet for å øke kontrast. Det vil også gi litt mer ''punch'' i bildet.
Silje E.

Hei Anders.
Tusen takk for lærerik og konstruktiv tilbakemelding!
-Silje
Fred S.

Veldig tiltalende bilde; velkomponert, og mer enn nok kontrastrik på min skjerm (som riktignok er mørk). Forgrunnen er minst interessant, men likevel nødvendig. Det er imidlertid bakgrunnen som fanger mest oppmerksomhet. Utrolig fin farge på den røde steinen i kanten, og forøvrig er de rimlagte steinene et bfunn for en fotograf. Må ha vært en flott dag å fotografere..

vh fred
Silje E.

Hei Fred.
Tusen takk for flott kommentar og tilbakemelding. Veldig hyggelig at du likte bildet.
Og ja... det var en fantastsik dag å fotografere, bare synd at fotografen ikke var litt flinkere ;-) Men jeg jobber med saken.
-Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu