En gate...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281992} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Per Einar G.

Hei Brit

Jeg liker komposisjonen og den effekten du har fått fram med fuktige brostein og lyset. Fine duse sephia toner. Meget bra!

Per E.
Brit M.

Så raskt tror jeg aldri jeg har fått en kommentar før! Hyggelig at du likte bildet, og takk for tilbakemelding, Per Einar.

Brit :-)
Wenche J.

Hei Brit
Du kommer med det ene bra bilde etter det andre og dette liker jeg spesielt godt der fuktigheten og fargetonene understreker en helt spesiell stemning. Flott hvordan veien leder meg inn i bildet, forbi lysene og inn i mørket (nifst)Dette gir fin dybde til bildet. Vinkelen, komposisjonen og utsnittet er fortreffelig....et meget godt utført bilde:)
Mvvh Wenche
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg liker den lave kameravinklingen og dybden som forgrunnen skaper.
Fine diagonale linjer og fin stemning i bildet ditt. Bra eksponert.

Inger Anne
Brit M.

Tusen takk for gode ord, dere to! Flott at dere liker det.

Brit
Avsluttet .

Her syns jeg du har fått frem et meget godt bilde.
Lyset fra stolpene skinner passe opp og gir en fin speiling i den bløte brosteinen. Videre har du truffet akkuratt passe med lyset på steinen, som skaper en perspektivinngang inn i bildet.

Hadde vært hyggelig om du hadde lagt inn teknisk info, fra denne dag/kveld.

Godt gjennomført.


Hilsen
Arne
Tom T.

Liker bilde ditt godt:) Hva med noen mennesker i bilde?

mvh TomT
Tove H.

En regntung, mørk kveld...liker den øde stemningen, skinnet fra gatelysene og de våte brosteinene, gaten som fører innover i bildet mot både lys og mørke. Fargetonene passer perfekt til å framheve den spesielle atmosfæren. Får følelsen av å være der når jeg ser bildet.
Mvh Tove
Fred S.

Rimelig pent/interessant, et bilde som kan tilpasses øyeblikkets sinnsstemning, fra en dyster ''Back on Bogey Street''-stemning til noe mer romantisk. Hvis jeg tenker meg at gata er fra midtbyen i trondheim en sein lørdagsnatt hadde vel ''Bogey street''-assosiasjonen passet best uansett....

Av en eller annen grunn kunne jeg også ha tenkt meg å se den tredle lykta ( den som nødvendigvis må befinne seg over det nærmeste vinduet)

vh fred
Brit M.

Takk for positive kommentarer!
Arne, fant ikke exifdata på mine overfylte pc'er.

Tom: skulle gjerne hatt en dyster fremtoning i bildet :-) eller det helt motsatte kanskje, en lirekassemann? Kunne vært spennende...

Du får ta deg en tur, Tove :-)

Helt enig, Fred, irriterer meg ihjel, mulig jeg syns å huske at det var en grunn for at den ikke ble med
(for en setning =)

Takker igjen for fine kommentarer, synspunkt og tips

Brit
Ann T.

Hei Brit - dette likte jeg. Flott stemning med regnvåt vei av brustein som skinner med refleks fra gatelys. Ser ut som det kunne være seint på natten.... Litt spooky! Liker komposisjonen med diagonale linjer.
Mvh. Ann
Brit M.

Hei Ann, og takk for kommentar. Hyggelig at du likte det, det er nesten midt på natten ja, alle sover :-)

Brit
Inger-Lise S.

Hei Brit! Dette var lekkert! En helt spesiell stemning. Godt valg av komposisjon. Fin dybde i bildet.Nydelige farger. Herlig lys!

Inger-Lise
Brit M.

Tusen takk, Inger-Lise! Artig at du likte det. Men jeg syns det er rart at ellers meget observante fotografer ikke har påpeket ''spøkelses''-lyset.....

Brit
Tove H.

Dæskerten! Synd jeg ikke så det av meg selv....men bildet ble et annet nå i spøkelseslys - enten er jeg overtrøtt eller så er det to uttrykk her om en bare ser etter. Ser minst ett spøkelse i dette lyset... Sånne aha-opplevelser liker jeg. Men fikk ikke så lyst å gå her likevel...
Mvh Tove
Brit M.

Men spøkelsene i Trondheim er snille, Tove. Halvparten av dem har bart.

Brit :-)
Bodil Kristine F.

Spesiell nattestemning . Flott med den skinnende våte brosteinen. Må innrømme at jeg spekulerte litt på dette lyset som stråler ut og opp (!) fra vinduene nede. Tenkte det var en effekt av lokal tåke.

Mvh Bo
Brit M.

Takk for kommentar, Bo! Det er mørkt i vinduene i første etasje, så det er ikke der lyset kommer fra :-)

Brit
Jon-Petter T.

Veldig fin gatestemning, og det gjør ikke noe for meg at det ikke er folk der.
Skinnet fra lykten og sløret det skaper på byggningen er flott, sammen med den opplyste asfalten under lykta er det dette som blir forsvinningspunktet i bildet.
Jeg synes du godt kan kutte mye av forgrunnen jeg da. Det er ikk der bildet har sin styrke etter min mening.

MVH
J-P
Brit M.

Takk for fin kommentar, Jon-Petter, vet ikke helt om jeg er enig med deg i kutt. Syns formatet gir noe til bildet. Setter pris på at du liker bildet.

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu