Storytelling
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282586} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom T.

Dette var et spennende bilde:) Det som gjør bilde for meg er fargene og lyset. Synes du har løst oppgaven godt, hadde sett at du vinklet kamra mer mot høyre.

mvh TomT
Brit M.

Likte dette godt. Tiltross for den minimale fargeeffekten, er det artig med mer farger på refleksen av skiltet. Artig også med syklisten som ikke ønsket noe storytelling. Men mannen burde vel sittet med et fotoblad fra 40-årene, ikke en hamburger, eller ligger det et skjult budskap her som jeg ikke fikk med meg? Enig med Tom ang vinkling.

Brit
Kristoffer L.

Noe av det mest fascinerende med bilder er at hver av oss ser forskjellige ting i dem. Ofte tolker vi dem inn i helt forskjellige kontekster også. Noen av dem er helt på jordet. Og kanskje er det der jeg befinner meg akkurat nå.

Jeg håper du bærer over med meg, Ingrid, for jeg vet jo ikke om det er slik du har ment bildet, men for meg er det slik at enten er dette ''bare'' et bilde av en pølsespisende ung mann på en benk utenfor en fotobutikk, ellers er det et bilde som - via en tilsiktet eller utilsiktet dobbelthet - serverer meg en liten gåte.

På denne benken, rett utenfor en antatt tradisjonsrik fotobutikk, har det jo ganske sikkert blitt utvekslet mang en god historie. I kontrast til benkens sikkert ofte joviale stemning ser jeg et mindre avslappet kroppsspråk her. For meg røper sittestilling, hender og fotarbeid en mulig tilkjempet ro. Og så kommer den psykologiske gåten jeg hektet meg opp i. Det ser ut som om han sitter på noen store bokstaver på benken. Noen av dem kan ha falt ned på bakken også, og gått i stykker. Sitter han - figurlig talt, og ''pun intended'' - på sin egen historie? Er det derfor han ser litt rastløs ut?

Det er vel mer enn en viss mulighet for at jeg dro bildet litt i lengste laget her, men jeg så meg om etter noe mer, og for meg fikk bildet interessant liv i denne mulige symbolikken. :-)

- Kristoffer
Ingrid Ovedie V.

Tusen takk for kommentarer, Tom, Brit og Kristoffer! Bildet er spontant tilkommet, og noe fotoblad fra 40-årene er dermed ikke autentisk med følelsen som kom til meg da jeg fanget det.

Flere har nok sittet på denne benken, uanende om den dobbelthet de inngår i under det fargerike skiltet. Synsrammen, vindusrammen og bilderammen innenfor gjorde meg entusiastisk. Ved andre knips kom det da også en kvinne syklende på gaten! Ettermiddagssolen som kom inn over hustakene gjorde refleksjonen fra det som hendte på gaten optimal. Bildene, det konkret fangede fotografiet og det levende bildet, fyller for meg teksten på skiltet og bildetittel på en ikke ensidig måte. Derfor liker jeg det, og derfor er jeg glad for de assosiasjoner som nevnes i kommentarene. Og Kristoffer; jeg bærer alltid over med deg. :) Om det for noen 'bare' er et bilde av en pølsespisende ung mann på en benk, så håper det er bedre enn andre bilder av pølsespisende unge menn på andre benker.

Smil fra Ingrid
Kristoffer L.

Ja, det var jo en grunn til at jeg satte ''bare'' i anførselstegn. Dette er jo ikke noe ueffent bilde, hvordan en enn ser det. Refleksjonene og miljøet omkring bidrar også positivt. Om du hadde tatt et eller to skritt tilbake, og kanskje vinklet kameraet en tanke mot høyre, kunne du også fått med enda mer av refleksjonene i vinduet, uten at det gikk på bekostning av bildets venstre del.

Og på den annen side: Har mannen på benken sittet lenge på en god historie, kan det jo hende at tiden etterhvert blir moden for å få gitt den ut, også. :-)

- Kristoffer
Tove H.

Herlig bilde med flott minimal fargebruk, lys og fortelling. Enig med vinkling litt mer til høyre.
Mvh Tove
Avsluttet .

Bildet fenger og den minimale fargebruken lager en spesiell stemning ved dette motivet.
Lys og kontraster var behagelige i mine øyner, et motiv til å stoppe opp ved, tenke.

Godt gjennomført syns nå jeg da.


Arne
Avsluttet .

Har vore innom dette bildet fleire ganger og er stadig fascinert:)har stor sans for mange av bilda dine, du har ditt eige uttrykk og eigne observasjoner som er interessante. Dette bildet er blant dei eg liker best. Det viser det typiske, det gjenkjennelige. Stilen, komposisjonen og personens uttrykk er litt rigid og stram, men passer absolutt. fargevalget ditt understreker inntrykket. Virkelig bra! Mvh Mari
Ingrid Ovedie V.

Jeg takker så mye for tilbakemeldingene, Tove, Arne og Mari.

''Once again in the world,

we see what we can'' (W.O)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu