Utstyr
  • Canon 5D Mark II
  • Canon EF 17-40 f/4L USM
  • Blenderf/22
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_525679} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
ole john b.

fantastiske farger i dette bildet!
Et veldig eksotisk motiv.
kan studere det lenge:o)
Heidi N.

Et flott bilde! Ved første øyekast ser det ut som det er i sort/hvitt. Det er kun himmelen som avslører at dette er en fargeversjon. Fin sløring i havet over de runde steinene.
Heidi
Walter S.

Vakkert, mystisk, dramatisk - neste som noe ut av 'Ringenes Herre'! Dette var flott, helt etter min smak. For noen flotte klipper i forgrunnen - sånn helt Odd Nerdrum'sk i struktur og valør.
Nydelig!

Mvh
Walter
Elisabeth B.

Nydelig..dramatisk natur dere har der nordpå, med de tagete bergformasjonene. perfekt timing med tid slik at bølger og sjø blir passe sløret..vakkert!
Liker veldig godt pastelfargene på himmelen mot mørkt berg og stener!
Mvh
Elisabeth
christian m.

Dette er utrolig bra,liker kompen og sløret i vannet.
Mvh Christian.
Alasdair B. M.

Et suverent bilde! Akkurat perfekt timing på lukkerhastigheten som gir vannet et slør, men ikke så det blir bare tåke. De skarpe klippene, i bakgrunn står, står i perfekt kontrast til det myke sløret i vannet, samt pastell fargene i himmelen mykner opp det harde gråfargen som klippene har.

Mvh
Alasdair
Avsluttet .

veldig flott bilde ,likere vann sløret rullesteinene,klippeformasjonen å himmel gjør bildet meget severdig !! mvh stig :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu