Den slemme mannen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger422
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_17490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
stian w.

jeg har tenkt lenge....
men jeg trenger hjælp.

jeg skjønner ingenting, for jeg skjønner ingenting..
John G.

Hallo Aleksander!
Du har sikkert en god ide, men du må nok hjelpe meg også litt på vei...
Mvh,
John
Rune Edvin H.

Pass deg for ham...
Likte bildet.
Rune
Birna R.

Det eneste jeg klarer å finne på er en (søkt?) releasjon til et bilde her inne på fotodotno for litt siden, med en naken jente på strand med en strategisk plasert tangdott. Så AJ for seg neste bilde i en serie?

Ellers er jeg uten spor i sakens anledning. Nok ikke ditt beste bilde AJ, men vi trenger alle å gå litt opp og ned i hva vi presterer.
Hans- Georg S.

Stakk`n a med dama di kanskje......?
Trond S.

trur jeg tok den, hvis du har lagt bildet i kategorien ''barn'' med vilje. ellers forstår jeg ingenting, men det gjør jeg sjelden likevel.

(for ikke å støte noen:) slik JEG velger å tolke bildet synes jeg det var bra.
Hans- Georg S.

Oooops.....kategori ''barn''?, da får nok bildet en annen betydning.....som man ikke spøker med.
Magnus Knutsen B.

Jeg ser ingen spøk i dette bildet.

Det funker for meg. Den rosa skoen, tangdotten og spor i sanda som ser ut som om noen har blitt slept av gårde. Jeg synes symbolikken virker ganske opplagt. At ikke alle tar den med én gang er ikke nødvendigvis så veldig dumt. Hadde det vært tydeligere kunne det lett tippet over og blitt banalt.,

Likte bildet godt.
Hans- Georg S.

MKB: Jeg mente selvfølgelig ikke det man ser i bilde som en spøk, men den første kommentaren min.....den passet liksom ikke inn da.
Magnus Knutsen B.

HGS: Det var klønete formulert av meg! Jeg mente å si at jeg var enig med deg i den siste kommentaren din.

.. Og bildet er fortsatt bra.. :)
Loke H.

Symbolikken virker for meg krystallklar: pedofili. Du onsker (forhaapentligvis) aa si noe her AJ, som for meg blir litt uklart... fordi kategorien du har lagt det under er alfa/omega i tolkningen av bildet ser vi her et bilde som kun er ment for FOTO.NO. Vist i en annen sammenheng ville fortolkningsmulighetene vaert betydelig storre saa sant tittelen var den samme. For aa ta selve bildet forst: det er helt ok... bra komp og farger men noe uskarpt. Men betydningen av det sammen med kategori og tekst er vesentlig. For meg mye sterkere en homofil-debatten som har rast her i det siste (to menn kysser...big deal. hvis han ene hadde vaert glattbarbert som en barnerumpe ville bildet vert glemt idag). Bildet ditt spiller paa assosiasjonene til betrakteren og du bringer fotografiet inn i den psykologiske verden noe som er veldig bra... men du gjor det paa en uforsiktig maate. det blir for meg uklart hva motivet ditt er og pedofili er ikke temaet man forvirrer betrakteren med... hva er motivet bak aa lede tankegangen inn paa en slem mann som forgriper seg paa et barn?
Avsluttet .

Veldig modig gjort å legge inn bildet i den kategorien og med den tittelen. Helt usmakelig etter min menig. I en annen kategori og med en annen tittel hadde bildet vært bra. Komposisjonen er meget bra.

BHO
Aleksander J.

Jeg fant motivet i forgårs på en strand i Drøbak og assosierte straks i retning ''overgrep''. Vil vel egentlig bare vise at selv et så uskyldig motiv som en barnesko, kan gi en ganske sterk fortelling, bare man gir noen enkle ledetråder.
Jeg er ikke særlig fornøyd med skarpheten her. La inn bildet etter noen glass rødvin. Må sjekke originalfilen og se om ikke bildet må tas på nytt (hvis jeg gidder).
Eivind A.

Jeg tenkte på overgrep allerede FØR jeg så at det var i kategorien ''barn''. Huff!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu