Holiday in Colombia
Utstyr
  • EOS 600
  • Tokina 28-70 f.2.6-2.8
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1225
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4404} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Dag N.

Det var ekkelt. Er det autentisk?
Ronny J.

Dette er det styggeste ''aktbildet'' jeg har sett ;o)
RJ
Lars-Anders M.

Hva mener du med å vise dette bilde? Er det kriminalitet eller politiske problem du vil vise. Det er ett bilde som man ikke kan stille seg likegyldig til.
Mats N.

Antar att den är iscensatt, med dina andra f.no bilder i minnet tror jag det måste vara så.Inget vidare att se, detta.Hade det varit en ''real'' bild hade den varit mer hemsk, men haft en mening: visa en verklighet som existerar. Även denna kan vara tankeväckande givetvis, men luktar simpel spekulation allt mer jag ser på den, och i synnerhet med din portfolio på f.no i beaktande...
Inte fel att göra dessa bilder, men jag ser inte så stor poäng i dem, på något sätt missar de det eventuella målet. (om det inte bara var målet att provocera en och annan, förstås...)
Aleksander J.

Ja, jeg forstår at bildet kan oppfattes som spekulativt.
Selvfølgelig er det iscenesatt.
Bildet er en del av en serie.
Formål? Hahaha.
Faen jeg er full. Må gå og legge meg.
Kenneth K.

tøft.....virkelig tøft...
Dag N.

Prøv å bruk filmen din og energien din på å ta noe ekte. Disse isenesatte bildene dine er temmelig uinteresante. (Dette er det beste)
Tina E.

Uinteressante, kanskje, men uten tvil prokovative. Jeg mener, folk reagerer og kommenterer.
Thomas Vibe E.

Her bruker du sjokkernde effekter bare for å sjokkere. Bildet er uten mening; kanskje du får litt oppmerksomhet, men samtidig dummer du deg ut for alle oss andre som vet hva du driver med. Om bildet er godt eller dårligt dependerer på hva dine intensjoner er med bildet. Uansett; det kan ikke stå på egne ben og må forklares. Jeg mener derfor at det er et dårlig bilde.
Thomas Vibe E.

Her bruker du sjokkernde effekter bare for å sjokkere. Bildet er uten mening; kanskje du får litt oppmerksomhet, men samtidig dummer du deg ut for alle oss andre som vet hva du driver med. Om bildet er godt eller dårligt dependerer på hva dine intensjoner er med bildet. Uansett; det kan ikke stå på egne ben og må forklares. Jeg mener derfor at det er et dårlig bilde.
Aleksander J.

Huff, her er det visst bare kjeft å få...
Knut Åge V.

Jepp, helt enig Thomas. Bilder jeg ikke forstår er dårlige.
Torbjørn V.

Selvportrett...................?
:-)
Aleksander J.

Kjenner jeg deg, Thomas??
Ethvert bilde står på sine egne ben, premissene for bildet bestemmer dels jeg som fotograf, dels du som beskuer.
Bildet vil ikke bli bedre eller ''stå på egne ben'' om jeg kommer bablende med mine intensjoner.
Jeg serverer, du fordøyer.
Selvfølgelig bruker jeg sjokkerende effekter for å sjokkere. What else?

Og Tina: Godt gjort å skape et bilde som er uinteressant og provokativt på en gang, eller misforstår jeg nå?

TV: Nope, dette er mr. Kaarstein.
Tina E.

Aleksander; ja, du misforstår meg ! Min kommentar var egentlig beregnet på alle dem som hevder at bildet er kjedelig/uinteressant, men som samtidig bruker tid på å kommentere akkurat dette bildet. Hvorfor gidder de ? Og hvorfor er reaksjonene så voldsomt negative ? Kanskje fordi bildet provoserer, og fanger betrakterens oppmerksomhet enten han vil eller ei ! Oppklart ?!
Line F.

Nå har jeg tatt en titt på alle bildene dine, å jeg må si.....liker de bedre å bedre for hver gang jeg ser på dem.
Helt utradisjonellt, virker som du har funnet din stil ! Likte aller best 6418.
Keep up the good work :)
Arve k.

Rotten.com
Anders O.

Det er jo evigheter siden noen kommenterte dette bildet, men jeg vil si noen ord likevel.

Når det gjelder dette med hvorvidt bildet er autentisk eller ikke så syntes jeg det er uinteresant. Man belyser et problem, selv om det ikke er et ekte problem som blir portrettert. Dette har blitt gjort før med hele verdens aksept. Jeg refererer til Robert Capas 'falling soldier' (eller noe slikt) fra den spanske borgerkrigen, der soldaten er knipset i det øyeblikket kula treffer. Det er opplest og innrømmet at det bildet er komponert, og ikke en autentisk dokumentasjon av en faktisk hendelse. Soldaten 'ble skutt' falt, og reiste seg, for så å 'bli slutt' igjen til Capa følte han hadde et perfekt bilde. Det dokumenterer det faktum at soldater dør i krig, på samme måte som 'Holiday in Colombia' forteller om urettferdigheter i Sør-Amerika.
Rotten.com. Jeg vet ikke. Har litt ambivalent forhold til den sida. Det er på en måte bra at den uretten som er i verden blir presentert for folket, men siden fungerer vel mest som underholdning for blodfattig skjermslitere, og da virker det kanskje mot sin hensikt, og skaper en gruppe mennesker med et kaldt og kynisk syn på livet.

Utover det syntes jeg bildet som fotografi er helt greit, men jeg er ikke spesielt interesert i dokufoto. Verdensproblemer derimot..

anders
karoline h.

Jeg elsker det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu