Bildet inngår i albumet Akt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger691
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Isidoros P.
Liker kontrasten mellom hudfargen og omgivelsen rundt.Den hvitte nakhetten her forbinner jeg med sårbærhet.
isidoros
Andreas Bøe F.
Synes komposisjonen er kanonbra. Er enig med isidoros ang. hudfarge og omgivelser. Mannen ser litt anspent og oppstilt ut, ser nesten ut som han står i giv akt, vet ikke om det er positivt. Er noe sårbart over bildet. Samtidig, kanskje han "bare" sliter med ambivalens, lurer på om han skal høgge ved eller gå på do. Jeg liker bildet!
Håvard F.
Tusen takk Isidoros og Andreas for deres refleksjoner rundt bildet. :)
mvh
Håvard
Martin H.
Ganske interresant bilde i sin forstand, sitter jo lenge å funderer over motivet og tankene flyr. Teknisk er jo dette kjempebra, som Isidoros sier så er hudtonene veldig skilt ut fra omgivelsene - noe som er knall for at det er et akt bilde og det setter fokus på mannen og kroppen. Liker også linjene på hustakene som skråner også ned mot mannen som også skaper et fokus. Kult bilde - spesielt men kult, ikke noe å si på det :)
Håvard F.
Tusen takk Martin for din vurdering
mvh
Håvard
Avsluttet .
Hm ... Jeg lurer på om disse Timber Men er en slags deprimerte tømmerhøggergjenferd ..., eller noe. De har en del gammel redskap, men den blir ikke brukt, og tømmerhøggerne ser ut til å være både faststivnete og deppa. Jeg lurer en del på hva dette betyr, og det betyr jo ikke nødvendigvis noe negativt ved bildekvaliteten eller innholdet. Bildene er i hvert fall veldig severdige.
Håvard F.
Hehe. Takker for din kommentar Knut Marius.
mvh
Håvard
Jani F.
Hei Håvard! Eg fylgjer med på vampyrserien True Blood for tida, så fantasien min kjenner ingen grenser:) Eit spanande bilete absolutt og lyset er perfekt! At mannen står så oppstilt og ser rett på lyset som bryter igjennom trea der bak, får meg til å tenke at noko skal skje i det lyset bryt skikkelig igjennom. Kanskje han forvandler seg til noko anna mystisk? Veldig veldig bra serie dette!
Takk for titten:) Mvh Jani
Håvard F.
Tusen takk for din hyggelige kommentar og at du tok titten Jani. Setter pris på det.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu