mat-auk.,
Ble oppmerksom på disse sideensvansene der de fråtset i svartsurbær i en hekk lavt nede ved bakken. Dagen etter var det fri fra jobben noen timer,og jammen var de ikke på samme plass dagen etter:)
fokuset sitter dessverre litt fremme i fuglen men ikke værre ennn at det går å vise det. Liker bæret som "svever i livsfare"
Utstyr
  • eos 5d mk3
  • ef 300 f2.8l isII usm+ef2x conv III
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • AnnetJobbet litt med å få separert fuglene ut av buskaset,samt få en dus bakgrunn. Dette ble løst med og høyne noen bærfulle greiner litt høyere enn resten samt at det hele ble vinklet mot en betongvegg ganske langt borte.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_994009} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
GEIR MAGNE S.

kjempeflott situasjonsbilde av en art jeg ennå ikke har truffet på...
Børre Ø.

Takker, Geir Magne. Sidensvanser er her i sørnorge på vintertrekket, de leter etter bær og frukt hovetsaklig. På sommeren er de lenger nord-nord i Norge,Finland Russland. Mvh Børre.
Jan Sivert H.

Fint komponert og veldig artig situasjon der sidensvansen "hiver i seg" bær. Flott bilde!
Tor Inge O.

Flott fanget. Pleier også å komme innom meg på vei sørover og da er rognebærene gode å ha.
Bjørn Åge O.

Hei
synes du har lykkes veldig godt på dette bilde av svanse. synes disse fugler er vanskelige og få frem detaljene i fjørdrakten synes du har lykkes bra her. Men jeg synes det er litt svakhetstein nor vi skal si det optimale bilde, ikke den hele fulltreffer på svansetoppen men ellers flotte detaljer, det er son jeg oppfatter bilde, komposisjonene og snittet er jo bærre lekkert
Avsluttet .

Bæret gjør at du har fått liv i bildet. Fuglen er fanget på helt riktig tidspunkt, og snødrysset skaper atmosfære. Flott bilde med harmoniske farger.

SES

Børre Ø.

Hei og takk for kommentarer!
Mvh Børre.
Svein R J.

Flott bilde fin komp og utsnitt og fine detaljer tross noe støy,Godt jobbet med en fugl det er vanskelig å få fine bilder av :)

Mvh Svein
Jostein S.

Hei
Veldig flott
Dekorativt
Godt motiv!
Jostein
Bernt Ø.

Absolutt severdig bilde. Vakker fargesammensetning, god komp og bæret på typisk sidensvansvis et øyeblikk i løse lufta. Bra!

Mvh,
Bernt
Børre Ø.

Takk for kommentarer! Det var igrunn dårlige lysforhold når dette fant sted. Skulle jo gjerne hatt et lite solstreif. Men men situasjonen blei jo grei nok:)
Børre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu