Trollholmen i pastell
Bildet inngår i albumet Bømlo -
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Tamron 28-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger81
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_514966} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Harald N.

Enkelt bilete av himmel og hav dette, eg synes det er litt snaut på høgre side, men eg likar det.

Mvh Harald
Avsluttet .

Jeg liker slikt mister.
Elegant og veldig enkelt i all sin herlige prakt med farver tatt fra et gammelt malerskrin som nesten har tørket inn, da blir det pastell.

Men, når det først skal være så enkelt og fint, må du være nøye med partikler som jeg ser det er tre av i de lyseste områdene på himmelen. De må klones bort, for om du skulle ha printet dette ut i et større format, ville nok disse prikkene vist godt.
Jeg pleier alltid i slike bilder der man har store ensformige farver, se bildet i PS i 5-600%, for å sjekke at det ikke er noe rusk. Lett å klone bort mens man går over bildets flate i etapper.
Må jo legge til at den lille urolige delen i havet i venstresiden er akkurat det lille ekstra som du måtte ha her for at bildet ikke skulle bli høyretungt.
Så, well done.
mvh arild
Linn Bryhn J.

Dette er et slikt bilde jeg drømmer om å ta, å fange en slik himmel uten at det blir banalt er ikke lett! Med den lille stripen av hav og øy er det perfekt. Ellers veldig enig i Arilds kommentar om balanse - veldig bra!
Per Harald G.

Takk for kommentarane!
Ja, det var slik eg tenkte: krusning på sjøen til venstre og øya til høgre, for å skape balanse, -og så ein høg pastellhimmel for å skape den store flata, slik at det blir eit minimalistisk bilde, som kan fungere. (Arild: Takk for at du påpeikar desse flekkene. Eg er for lite flink til å vere nøyen med det. Slikt rusk må sjølvsagt fjernast, -i alle fall viss det skal opp på ein vegg:-)
Dirk R.

veldig bra komponert! det er veldig stilig og flott.
hilsen dirk
Lars-Anders M.

Bra
Inger-Lise S.

Herlig minimalistisk og topp komposisjon!
Ellers har Arild sagt det godt.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu