Lofoten, kveld
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger799
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_208516} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Rune S.
Jeg synes det er et nydelig bilde med en fin komposisjon og fine farger. Kunne vært i en turistreklame - mot stress og mas. Føler for litt luft mellom huset og høyre bildekant. Den stor heldekkende flaten midt i bildet gjør meg, som amatør, litt tvilsom og spørrende!? Men det er en stilig linjeføring!

Mvh
Rune S
Stig B.
Enig med foregående: Turistreklame. Fin komposisjon og flotte farger i et fint lys. Gjør det fristende å oppsøke stedet. Jeg faller nesten alltid for vakre speilinger, så også her.

Mvh Stig
ingebjørg fyrileiv g.
Utorlig flott bilde!! Majestetisk mektig fjell og og et nydelig lys.
Fargene er heller ikke noe å si på..Meget vakkert! Disen gjør seg også.
Anbefaling gis ikke ofte fra meg.

vh ingebjørg
Camilla S.
Heisann

Vært innom å sett dette bildet flere ganger nå. Ble bare så facinert over den sorte fjellveggen, den bryter på en måte gjennom hele bildet. Utrolig flott gjort, samtidig som lyset på huset treffer så fint.
Flott og skarpt, dette gjorde inntrykk hos meg.

-Camilla
Arnhild A.
Hei!

Liker bildet ditt veldig godt. Det massive svarte fjellet fanger meg. Klare fine farger.

Mvh Arnhild
Torgeir S.
Et flott ''reklamebilde'', MEN... Jeg mener absolutt at du har tatt for hardt i med kontrastspaken her. For meg stjeler det sorte området alt for mye oppmerksomhet og jeg savner å se litt av de detaljene som skjuler seg der. Jeg vil i alle fall tro at filen inneholdt noe mer detaljer i skyggeområdet enn det du viser her, det ser vi jo bl.a. på veggen og andre steiner osv. som ligger i skyggen. De skulle jo egentlig vært nesten like sort som fjellet.

Et kontrastrikt bilde kan ofte se flottere ut, men jeg mener at det uansett er penest når man kan se detaljer i skyggeområdene. Men for all del, du har jo virkelig fått vist hvor flott vær vi har (hatt) her oppe, og stemningen og komposisjonen er jo upåklagelig.

Mvh. Torgeir
Bjørn J.
TS, du har rett i at bildet opprinnelig har godt med detaljer i fjellveggen, jeg har bevisst gjort den sort. Rett og slett fordi bildet ble bedre og mer spennende slik, og fordi fjellets flotte form fremheves.


Takk til alle for kommentarer!
Andreas S.
Hei

Dette bildet imponerte meg. Veldig flott med silhuettene på det store fjellet midt i bildeflaten. Dybden du har oppnåd med fjellet bak til venstre og hytta til høyre er takket være en flott komposisjon. Kveldssola som lyser opp hytta gjør alt enda bedre! Slike bilder er til motivasjon for meg altså!

Mvh. Andreas D.
Øyvind A.
Jeg liker at du har lagt fjellet i så mørkt toneleie. Sammen med speilingen blir det et fint grafisk element. og fjellet lenger bak bidrar effektivt til dybde. Høyre del av bildet er jeg mindre begeistret for, spesielt synes jeg steinrøysa ødelegger en del av det positive inntrykket.
Ø.
Ketil M.
Flott bilde, sitter å lurer på et lite kutt i venstre siden?
Tom Just O.
Knallgodt!
Allan K.
Helt sort fjell gjorde seg. Detaljer her inne ville gjort motive mindre stilistisk, og ville samtidig ført til en svakere komposisjon.
I tillegg et bilde som gjorde hjemlengselen til Vesterålen ganske så betydelig (ja, Lofoten og V.ålen er ganske like).

Meget bra bilde, Bjørn :-)

Mvh
Allan
Kenneth K.
Dette var vakkert det er ikke mere å si. Et velykket bilde!


mvh Kenneth
Aleksander M.
Veldig flott med det fine lyset som treffer hytta, og svart flott silhuett bak.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu