Abraham's grav
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-12-26 21:28:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_566019} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Lisbeth S.

Godt dokumentert av Abrahams grav, liker best utrykkene på orginalen.
mvh Lisbeth
Tor Inge O.

Takk for det Lisbeth. Er også selv mest fornøyd med orginalen der barnas uttrykk fenget meg. Bildet er forøvrig tatt i Hebron som er en utrolig fasinerende by.
mvh
Tor Inge
Trygve B.

Igjen herlig å se. Har også vært her. Jeg falt også for orginalen. Et bra bilde var det. Mvh Trygve
Tor Inge O.

Takk for det Trygve. Et utrolig vakkert land å ferdes i og et fasinerende folk. Tragisk at det ikke kan bli fred mellom Israelittene og Palestinerne.
mvh
Tor Inge
Avsluttet .

Ja enig med deg, den evige krigen mellom Israelere og Palestinere. Denne delen av verden som har så mange skatter, ønsker at de snart kan bli enige om fred.
Et nydelig bilde der jeg også faller for v1 Tor Inge. Herlig uttrykk på barna. Synes du har et minneverdig bilde her som du må ta godt vare på.

mvh arild
Tor Inge O.

Tusen takt for din mening om bildet og ditt lnske om at den meningsløse krigenk som har pågått i 60 år nå snart må ta slutt. Israels utenriksmimister uttalte imidlertid at han ikke så for seg noen fred før det var gått minst 10 år og i de 10 årene frykter jeg at stridsstyrken til Israel på nytt vil drepe mange uskydige sivile, deriblandt barn.Det er vel meningenat våpnene som USA har produsert og gitt dem ederlagsfritt skal brukes.
Tor Inge O.

Beklager alle skrivefeile, begynner nok å bli tid for å legge seg.
Tor Inge
Solvår B.

Jeg er enig med de enige. V1 for meg også. Herlig uttrykk på ungene.
: ) Solvår
Ingrid Milly L.

Fin dokumentar dette og mange uttrykk i ord og bilder her. Fint sett og flott dokumentert!
mvh. Ingrid Milly
Tor Inge O.

Tusen takk fo så hygelige kommentarer, tydelig at det er litt fototørke for tiden og en tar seg tid til å kommentare noe annet enn kjøttmeiser, blåmeiser, rovfugler på foringsplasser, dyr i dyrehaver etc. som det flommer over av til tider her på dotten. Nå synes jeg utvalget i bilder er mye mere variert og krever at "ser på bildet" og ikke bare" registrerer nok et superflott fugleportt, teknisk brilliant, flott lys, fin bakrunn(dvs ingen forstyrrende narurlig biotop. Som dere skjønner, i tillegg til alle de fine fule og dyreportrettene synes jeg ogs andre mer fortellende bilder bør få en velfortjent oppmerksomhet her på dotten. Reportasjebilder, alternative kunstfot, gatefoto etc hadde gjort forumet mere spennende. Nå må jeg bare ærlig si at jeg når jeg tar et overblikk ovver tubnailene ikke ofrer f.eks, bilder av rovfugler fanget på foringsplasser, ulv ogh bjørn etc fra foringsplassene i Finland gannske så uinteressante. Koier, på kopier. Innen alle fotogenrer er det mulig å påføre sin indentitet på bildene. Nyttårstanker fra Tor Inge
Tor Inge O.

Etter å ha vært på og av på fotoen del ås !
synes det er på en tide med en personlig mommentar om kommentarene som blir gitt.på foto.no. Det varierer sikert fra de som kun ønsker å kommunere med likesinnende og de som legger ut sine bilder for å få en kostruktiv kritikk på sone biler, negativ som positiv. Etter å ha vært på på dotten så lenge så virker det ganske håpløsty ålegg ut annet ennn narturbilder, og da særlig fuglebildr. Fuglenbilden før stort sett sammekrittikk, basert på at Fugleportrettene presenteres på en ganskë standardisert måte. Det gylne smitt,. selvfølgelig tilstrekkelig skarp, rolig bagrunn som fjerner fuglen fra sitt naturlige miljø og prikken over i en derson fotografen har vært heldig nok til å vente på at #Gud #har gitt det sitt siste pennestrøk med vakkert lys. Verden er jo skapt av Gud og av og til grir han vanlig den flittige trell sjansen til å åpenmbare den verden han har skap til os andre. Noen mennesker har evnen til å formidle hovoran vi skrøpelige mennesker har ødelagt denne gudommeligskapte vakre verden med misunnelse og hat og det bør vi "uten å pynte for mye påfotografer". I tillegg bør de alternative/de virkelige kunstrene få utrryke sin fantasiverden slik de mener den bør væreø. Beklager disse svært
flakkende tankenen i en for de fleste en lykkelid juletid.
For meg er julen da jeg mistet det aller meste, anerkjennelse av at verdes snilleste og godhjertede menneske ikke maktet livet på denne jorden av ego og svik.
Solvår B.

Jeg kjenner ikke din historie, Tor Inge, men det er tydelig at jula ikke er en god tid for deg. Denne jula var ikke særlig god for meg heller. Jeg er glad det er hverdag igjen, selv om smerter ikke bryr seg om helg eller hverdag.
Jeg vil også gjerne ha et mangfold på dotten. Mangfoldet gjør foto spennende. Jeg prøver etter beste evne å kommentere forskjellige typer bilder, og prøver meg fram på forskjellige motiv selv.
Det beste du kan gjøre for mangfoldet, er å fortsette å legge ut bilder som dette. Det er ikke alle som har mulighet/helse til å reise til slike steder som Midt-Østen, og da er det spennende å følge andre på reisa. Det er noe helt annet enn å se "virkeligheten" på tv.
Jeg ønsker deg alt godt og ser fram til flere spennende bilder.
: ) Solvår
Avsluttet .

Leit å høre om din juletid, at den har blitt et vondt mareritt for deg. Du er ikke alene er vel noe jeg kan stå god for å si.
Ellers så er jeg veldig mye enig i dine betraktninger rundt dette med kommentarer. Det gjelder om å komme blant de mest kommenterende fotografer på forsiden av bildegalleriet. Og jeg kjøper den, for når du først har fått profilbildet ditt inn blant den oppstillingen, vil man bli mer lagt merke til. Nettstedets drivere vil nok ha det slik for å tjene mest penger på at flere kjøper abonnement.

Ergo, igjen kommer ordene dine frem, ego og svik. Alle tenker på å grave til seg mest mulig av gull og sølv når sjansen byr seg.

Tror vi streber litt i samme retning vi.

mvh arild
Gunnar F.

Her velger jeg originalen med de fascinerende ansiktsuttrykkene på de tilstedeværende. Her har jøder og palestinerne noe felles. Interessant å ferdes på slike steder, fint at du dokumenterer dette. Mvh Gunnar
Avsluttet .

Fargesterkt bilde av helligdommen som er så viktig for båder muslimer, jøder og kristne.
Gitteret kan symbolisere de destruktive kreftene som fritt har fått regjere i århundrer, og som stadig vokser i intensitet.
Disse kreftene har slaktet nesten all mulighet for gjensidig respekt og anerkjennelse for hverandre.
Vi trenger ingen flere blår i øynene.
Jenten utrykker denne håpløse virkeligheten godt.
Den yngste gutten setter sin lit til sin eldre bror, som med besluttsomhet har gjort seg opp sin mening, og vil handle der etter.
Det skal bli spennende å se hva det vil føre til.
Har den oppvoksende slekt noe valg?
En god rapport fra de områder og omstendigheter som kan velte verden.
Fin komp.
Tor Inge O.

Takk for dent interessante kommentaren til hva du fikk ut av bildet.Synes media må sette fokus på forholdene der nede nå som det er forholdsvis stille fra krigsmasineriet. Se all undertrykkelsen som foregår i all stillhet der Paelstinerne blir behandlet som undermennesker og der jødene stadig stjeler jord og etablerer nye byer på hver eneste ås. Vannet som i hovedsak tilhører Palestinerne har de så og si full kontroll over..Nedverdigelsen hver dag de må passere sjekkpunktet på vei til jobb i Muren som
er delt Palestinsk og Israelsk.
Frode L.

Hei.

V1 er klart best i mine øyne, fint utrykk på barna.
Vanskelig å kommentere etter Arild og Ketil sine utfyllende kommentarer.

Når det gjelder det med kommentarer, så kan det være så mangt.
Jeg personlig er veldig glad i naturen og fugler, og da blir det gjerne slik at jeg legger ut bilder i den sjangeren, og likeså med kommentarer.

Jeg prøver også å kommentere andre bilder som "treffer" meg.

Når en bor i et område som bare har skog/natur, dyr og fugler, så er det det man tar bilder av.

Hadde en lang og lærerik samtale med en profesjonell fotograf for 14 dager siden, han sa at hvis du skal bli god på noe, så må du bestmme deg for hva du vil ta bilder av, hvis en blander for mye kategorier så blir du en en bra fotograf på flere felt istenefor å bli en knallgod fotograf på det som ligger deg nærmest.
For min del har jeg veldig mye å lære på fugle- fotografering, så da blir det naturlig å kikke på slike bilder, for å finne info og lærdom.

Alt i alt så går det vel etter smak og behag, men støtter deg i at det kan komme mer enn bare naturfoto, noe som det også gjør.

Frode.
Tor Inge O.

Hei og takk for kommentaren.
Jeg bruker også det meste av tida på naturfoto da jeg tilbringer mye av fritiden i fjellet, enten bare med kamera eller noen av setterne mine. Jeg liker å se på alle typer foto og aller helst foto som forteller en historie, enten det er innen gate-foto, natur, reportasje etc.
mvh

Tor Inge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu