Repet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger617
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Odd Haakon A.
Uten tvil det mest fengende bildet jeg har sett på lenge! Motivet, er det et rep du slår i vannet? Likte dette veldig godt! Røft og tøft!
Ivar B.
Ja dette motivet har jeg sett du har flere varianter av og det kan jeg godt forstå. Det som ofte fascinerer meg, er hvordan landskapet rundt oss formes av elementene. Naturen er i stadig forandring. Breer og vann er i høyeste grad elementer som har formet landskapet. Satt i denne sammenhengen blir bildet ditt unikt. Du har dokumentert et mønster, ja faktisk et landskap som ved neste bølge er totalforandret og borte for alltid. Bildet formidler for meg en natur i forandring, en natur som på detaljnivå er vakker og enestående. Jeg liker bildet, selv om det er noe mer statisk enn andre versjoner av samme motiv jeg har sett fra deg før. Mvh Ivar.
Geir B.
Et visuelt hardslående bilde med spennede ''tegninger'' både i sanden og i vannet.
Repets presise, buede form står godt til motivets øvrige flater.

mvh
Geir
Anne Lene B.
Hei Magnus
Et utrolig flott og visuellt tiltalende bilde!! Knall komp og toner!! :-)

Mvh
Anne Lene
Magnus R.
Hei !

Motivet var helt spesielt. Det lå et tau på en sandstrand. Vannet skyllet opp og ned på stranden. Den gråhvite sanden var ispedd svart muldjord som hadde rent ut på stranden etter et kraftig regnskyll. Formasjonene i sanden forandret seg hele tiden. Motivene rant formelig ut i sanden samtidig som nye kom.

Mvh
Magnus

Kjell G.
Jeg har sett mange bilder med dette tema. Dette er ett av de beste!
aase r.
Driv i komposisjonen. Levende. Gode toner.

Godt bilde.

MVH

Aase
ingebjørg fyrileiv g.
Veldig spennende bilde som får frem masse assosiasjoner. Fx gamle fiskere i drama og redningsaksjoner. Tonene er gode og stemningsfulle og bevegelsen i bildet er god. Det ser nesten litt tegnet ut.

-ingebjørg
Ketil K.
Igjen et helt fantastisk repbilde. Helt på høyde med dine øvrige. Elementenes kamp vises - her i bøyd, ikke unnvikende, men fortsatt i sterk og bestemt og velkomponert form. Vi klarer oss!
Magnus R.
Hyggelig at dette faller i smak fordi dette er et av mine favorittbilder.
Å komme over et slikt motiv var bare helt fantastisk, snakk om muligheter.

Øyeblikket var: nå, nå, nå hele tiden. All forandring som skjedde fikk tankene inn på film. På vei hjem fra fototuren ringte jeg til min fotobutikk og bestilte meg et videokamera og det har jeg ikke angret på. Stillbilder kombinert med videoinnslag er veldig sterkt.

Mvh
Magnus
Guttorm N.
Nesten som et maleri ,fine fargetoner og skulle jo gjerne sett det i bevegelse (video / stillbilder) som du nevner.Meget bra.
Paul B.
Perfekt. Noe sted å se den eventuelle stillsfilmen?

MvH Paul.
Stig Børre E.
Hei Magnus!

Motivet, bevegelse og struktur er veldig bra. Får ikke helt tak på komposisjonen.
Hva som ikke stemmer i mine øyne, klarer jeg ikke å sette fingeren på.

Bildet er helt klart veldig bra og annerledes,
men dette er perfekt: bilde nr. 42808

StigB
Arnstein P. F.
Stillbilde med inntrykk av bevegelse. Utolig flotte gråtoner og spennende komposisjon. Betrakteren blir nærmest med i dragsuget fra bølgene. Dette var en god dokumentasjon på de små detaljene som bare er der men som få legger merke til og ''tar'' med seg!
Mvh Arnstein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu