Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • Holga 120 CFN
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger149
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_484310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torild H.
Det mest karakteristiske av Holgabildene dine så langt, med den såpass tydelige vignetteringa. Det som er fint er at vignetteringa ved dette kameraet ofte vert forskjellig oppe og nede, eller i alle hjørnene, ikkje lett å etterlikna i etterbehandling, for dei som skulle ønska noe "Holga-aktig". Og som det står i artikkel seinast i dag på foto.no - http://www.foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?artic...eId=43060: "Kameraet tvinger fotografen til å tenke på lyset og motivet..." Er nå ein gong for alle noe av det vesentlige ved fotografiske bilder.

Blikkfang i bildet vert den svarte hesten som gresser, pga plassering i sentrum av bildet og mest skarphet fell her. Liker kamerastandpunkt her: bak gjerdet og sett ut mot eit landskap som vert delt opp i flater av horisontale liner av forskjellig art, og hestane vert det viktige levande elementet.

Joda, dette fell i smak hjå meg!

Torild

Wilko J.
Liker at du har med hele scanninga og ikke har croppet det. Det er nok ikke bare bildet i segselv med hestene og gjerdet. Det er teknikken du har brukt som jeg synes er tøft. Bildet får en fin "naturlig" ramme som øser av gammel teknikk. Blikket blir dratt inn i sentrum pga ramme.

Jeg likte å se på dette.
Mvh Wilko
Avsluttet .
Holgaeffekten med filmramma i tillegg. Kan godt like den løsningen du har valgt ved avfotograferingen. Spennende med det som kommer ut av et slikt kamera, og som oftest gjør motivene mer interessante.
Thorbjørn R.
Tja... Litt mer usikker på denne. Stemningen er forsåvidt fin, som ofte i dine bilder. Men personlig synes jeg vignetteringen blir for voldsom og stjeler oppmerksomhet.

Mvh Thorbjørn
Roger H.
Torild, takker så mye for grundig kommentar.
Wilko, takk for at du likte filmramma og.
Kjell, bra at du også likte denne løsningen
Thorbjørn, forstår godt hva du mener, men jeg valgte å bruke hele filmramma som en del av uttrykket i bildet.

Setter stor pris på deres kommentarer.

Mhh Roger
Inger-Lise S.
Hvilket utstyr, teknikk, etc.du har brukt, syns jeg ikke er interessant, da det etter min mening er resultatet som teller og om bildet treffer noe i meg.
Det syns jeg dette bildet gjør.Riktignok syns jeg bokstaver og tall forstyrrer noe, men ellers liker jeg rammen særdeles godt.
Motivet, valg av komposisjon og utførelse gir en stemning jeg liker og jeg føler at jeg føres tilbake i tid.Ikke til noe konkret, noe jeg husker, men det gir en god opplevelse. Det er bra!

Hilsen Inger-Lise:)
Roger H.
Inger-Lise, Takker så mye for din kommentar. Fint at du tenker tilbake i tid. Bildet er fra i sommer.

Mvh. Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu