Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M. Polamagasin
  • Carl Zeiss Planar 2,8 / 80mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFuji FP100 instant film.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torbjørn V.
Umiskjennelig Roger Hebæk var det første jeg tenkte her. Muligens Kjell Harangen, men jeg følte bildet hadde ditt klomerke.

Får en følelse av å være tilbake i barndommen tidlig på 80-tallet. Vår-høst-sommer? Umulig å si. Liker den nostalgiske følelsen i bildet.

Mvh Toby
Terje A.
hmm..nå satte du de små grå i sving..ser dette sammen med ditt forrige bilde..leder veien som går til høyre opp til vanndammen..er det samme masta..masta gjør bildene severdige.Nei, jeg kommer vist ikke lenger.Takk for opplevelsen.
Avsluttet .
Ser mitt navn er nevnt i sammenhengen her og tar det som en ære:) Ellers slik som Thorbjørn sier det, mye "før i tiden" uttrykk i dette utsnittet. Komposisjonen underbygger dybden og følelsen av tilstedeværelse. Teknikken som ligger bak det hele forklarte du vel under ditt forrige bilde i samme stilen. Skarphet var også noen som nevnte tidligere. Jeg synes ikke det er avgjørende her. Tvert imot, så hører den uskarpe opplevelsen sammen med innholdet og intrykket av svunnet tid.
Roger H.
Takker så mye for interessante kommentarer.
Fint du får en tilbakefølelse Torbjørn, selv om det er fotografert i juli iår.
Det er den samme masta Terje, men veien leder ikke opp til vanndammen
Tilstedeværelse og uskarphet Kjell, setter pris på at du likte det.

Takk igjen til dere tre.
Jan-Wilford A.
Uskarpt, lite oppløst, kornete og ikke spesielt fengene. Syntes bildet fremstår veldig flatt, tiltross for veien som svinger seg innover i bildet.

Går ut i fra at mye av dette er gjort med hensikt. Men slike bilder er nok ikke helt min greie. Men det sier sikkert mange om mine bilder også.

Er vrient å kritisere siden dette sikkert er gjort i hensikt av å skape en egen stil.
Roger H.
Takker så mye for kommentar Jan W. P.
Uskarpheten og alt det "andre" er tilsiktet.
Jan-Wilford A.
Du ser sikkert noe i bildet som jeg ikke ser. Hensikten med bildekritikken er jo nettopp å prøve ut nye uttrykk, noe jeg oppfatter at du gjør.
Og som med et maleri av moderne art som jeg ikke forstår, så spør jeg derfor hva du mener å formidle?

Du får bære over med meg :)
Roger H.
Hei igjen Jan W.P.
Setter pris på at du er tilbake. Jeg har egentlig ikke noen bruksanvisning på bildet, men jeg er som oftest ikke ute etter skarphet og lar det bety mest. Du kan jo se på dette http://catherinecameron.com/. Mulig du får noe mer ut av det. Ikke på noen måte for å samenligne, men tenkte du kunne se på det.

Takk igjen.
Kirsten H.
Denne typen bilder tar man jo dag med I-phone og en eller annen app. Når jeg går inn på bildeinfo blir jeg ikke særlig klokere. Jeg må visst ha ekstratimer for å forstå hvorfor du arbeider som dette.
Sorry, men jeg legger til at jeg aldri har arbeidet i mørkerom. Jeg er ikke en veldig erfaren fotograf, men jeg er en erfaren bildebetrakter.
mvh Kirsten
Roger H.
Denne type bilder,I-Phone. Joda, jeg har hørt det før. Idag trenger man ikke alltid mørkerom for å lage analoge bilder heller. Fremkalle filmen og scanne negativer greier seg.
Takker så mye for at du brukte tid på en kommentar selv om du ikke fikk noe ut av bildet.
Torild H.
Viser til kommentar på ditt andre bilde i same teknikk, det same gjeld i hovudsak her. Ein kjem litt nærare innpå motivet her, og liker den bleike trerekka ein knapt kan skimta i himmelpartiet.
Skulle gjerne sett noen gatebilder i same teknikk...
Roger H.
Mulig det blir noen gatebilder i samme teknikk Torild. Bra du nevner trerekka.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu