Make love/Make waves
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar G.
Todelt komp og skjev vannlinje trekker ned. Ideen og motivet har potensiale, så hvis du retter det opp, og kanskje kutter litt i toppen blir det bedre i mine øyne.
mvh Roar
Jon-Petter T.
Det er en befriende ro og stillhet over bildet. Svært mettede gråtoner viser at det er varmt og sol, kort og godt sommer.
Jeg synes den skjeve horisonten er helt på sin plass, den underbygger bølgene i sjøen og refleksene som duver innover mot fotografens ståsted. Til høyre for personen er noen små skydotter somogså kommer godt med i historien om en mann som bader bekymringsløst i sommervarmen. -En mann som har ferie!
MVH
Jon-Petter
Rune Edvin H.
Synes det var ganske digg. Feelingen i vann, lys og person passer bra. Kunne muligens ha tenkt meg en av seilbåtene i bakgrunnen litt nærmere for å få en bedre dybde.

Rune
S. N.
Minner litt om mitt eget bilde nr. 350614 , men jeg synes ditt har en sikrere komposisjon, og en helt annen, og atskillig mer sommerlig, stemning. Jeg føler en forventning i bildet, den man har i det øyeblikket før man kaster seg ut og lar avkjølende vann omslutte seg.
Silje
Fred S.
behagelig duvende, og den lille skya får meg til å tenke på Vamps beskrivelse av en sommerdag; med "pittesmå skyer som knapt kunne gå".
Det jeg lurer på er om mannen kommer mot oss, eller går utover. Av en eller annen grunn får bildet mest "tyngde" for meg om han gjør det siste.

vh fred
Avsluttet .
Ja, for all del, gi oss rett horisont, et par komplementærfarger og polafilter for å framheve skyene, så blir det helt etter læreboka.

;-)

Jeg tenkte umiddelbart på André Bjerkes verselinje "med hele havet mot sin hud" da jeg så bildet. Det er noe duvende, svalt, forventningsfullt og frihetslengtende over bildet om treffer meg 100 prosent.
Carl Martin N.
Jeg klarer ikke å være enig med deg Roar, men takk for dine synspunkter ;)
Godt å se at flere av dere "ser" den samme stemningen som jeg. Er enig i at deg gir mer "tyngde" om mannen er på vei utover, men jeg er faktisk selv usikker på om han går inn eller ut på dette bildet. Det kan forøvrig legges til historien at mannen på bildet er 90 år og her er ute på et av sine faste morgenbad i Oslofjorden.

Takk alle!
Avsluttet .
Likte din vidvinkel. I mange år. Nå er jeg 50mm.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu