Poseidons ansikt
Utstyr
  • Canon 1Dmkiin
  • Sigma 70-200 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_485953} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Randi A.

Våkent sett og fanga!! Men må sei han ser litt nedtrykt ut!
Hans-Jørgen H.

Nei nå har jeg sett det au Hårek..
Sjølvaste Poseidon in real life....
Dettane er intet mindre enn en oseniografisk sensasjon gutt. Grattis!!!
(Grunnen til at jeg "tar litt av" er at Mr. Poseidon har vært en nøkkelfigur i noen serier her på dotten for ei tid tilbake..) Tenk at han viste seg for deg. Når..hvor?...du så vel ikke ei tønne i nærheten med eim av rom...)
Makalaust funn!
Artig bilete som til de grader setter fantasien i sving.
Tyrihilsen.
Tove H.

Selveste Poseidon...veldig godt sett....dette var tøft!
Men ser at han er blitt til stein.... er nok derfor det har vært så stille rundt ham i lengre tid her på dotten. Arme Poseidon..hva har hendt? Hvem har vært ute med trollskap og fanteri?
Håper noen forbarmer seg og løser ham fra forbannelsen, så han igjen kan dukke ned i sitt havelement..og bidra til at eventyrene på dotten våkner til liv de også. For noen romtønne så du vel ikke der...han var på jakt etter den, ser du..men det er en laaaaang historie:-)
Liker bildet ditt godt!

Tove:)
Solvår B.

Jeg må si meg enig med Tyrin. Blir litt satt ut av å se selveste Poseidon en helt vanlig septemberkveld. Ikke rart at han er litt alvorlig. Det er tungt å bære hele fjellet. Et flott bilde.
Jeg blir også jysla nysgjerrig. Hvor fant du ham?
Hvis du ikke skjønner hvorfor det blir blandet inn en tønne med rom, så har du helt rett. I Tyrins Eventyrskog skjer alt mulig og umulig. Det nytter ikke å forstå, det er bare å glede seg over bilder og fantasi og eventyrlyst. Og gjerne bidra, slik du har gjort nå.
: ) Solvår
Lars Ivarson F.

fromt uttrykk i stein..trudde ikkje poseidon var den milde typen..men,men..flott sett og tolka..men ville nok ha senka øvste kanten nedom dei svarte flekkane..
Hårek F.

Takk for hygglige komentarer. Bildet er tatt på Zakynthos for ett par uker siden. Var ute for å ta bilder av grotter da denne karen dukket opp. Og nei, ingen tønne med rom i nærheten.

Hårek
elin a.

Godt sett og fanget.
ja, ja, den romtønnen!!
Du har nok satt fantasien i sving på de over her nå:))
elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu