Standing here... Ønsker konstruktiv kritikk :))
Utstyr
  • Nikon D60
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger39
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_491436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Jeg synes idèen er kjempeflott, men det ble litt rotete med alle de andre korntingene i bakgrunnen :-) Men bortsett fra det, var det fint!
Marte Yvonne H.

Takk for tilbakemelding ;)
Tom R. E. K.

Hei,
du ber om konstruktiv kritikk- jeg prøver meg ;-)

Ideén er god. Motivet står litt alene med avstand til resten av kornstråene, men jeg ville ryddet vekk et par av de enkle stråene som går på tvers av bildet- de skaper litt uro.
Jeg ville vurdert en litt lavere kameravinkel- dette blir litt "ovenfra og ned".
Jeg ville også vurdert en litt mindre blender, siden deler av strået ditt er ute av fokus ( på toppen feks) Jeg ser av exif data at du har brukt 1/125s, f/5.6 og ISO 100. Her er det med andre ord nok lys til å velge 1/125s, f/8 og ISO 200 evt 1/60s, f/8, ISO 100- da ville du fått litt større dybdeskarphet, men likevel beholdt stråene i bakgrunnen uskarpe.
Jeg synes kanskje "hovedstrået" ditt virker litt blasst i fargene, kanskje en anelse overeksponert. Om du tar bildet i RAW, har du større spillerom i etterbehandlingen til å prøve forskjellige eksponeringstrinn.

Nå prirker jeg voldsomt her, altså- men du ba om det ;-)

Lykke til videre :-)

mvh
-Tom
Marte Yvonne H.

Tusen takk for en god tilbakemelding. Jeg må nok bare prøve med litt mer frem skjønner jeg, og tenke på å ta bilder i RAW ved en senere anledning. Det som er med dette bilde her er at jeg tok det når jeg var i syden og ble egentlig bare knipset i forbifarten og tenkte egentlig ikke så veldig mye mer på bildet før jeg fikk det inn på pcen. Da så jeg at bildet egentlig ble ganske greit ;)

Jeg setter i hvert fall veldig stor pris all "kritikken" og håper på at jeg blir bedre etter hvert :)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu