Kratt - det uperfekte
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_499815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kirsten H.

Flott vinterpanorama. Det er fine linjer i motivet, perspektivlinjene møter horisontale linjer. Buskene er perfekt plassert i krysningspunktene. Tåka forsterker novemberfølelsen.
Skikkelig bra!
mvh Kirsten
Avsluttet .

Herlig vinterbilde.
Liker det duse preget.

Tone
Avsluttet .

Må bare si at jeg er helt enig med de to over! Vakkert!

:)
tove
Harald N.

Enkelt, fint og kaldt, likar det godt.

Mvh Harald
Solvår B.

Et nydelig vinterlandskap.
: ) Solvår
Lars Ivarson F.

herleg i svart kvitt..etterbehandlinga di har verka perfekt..toppers
Njål J.

Et nydelig bilde. Kulda kommer godt frem og stemningen er: Vinter.
Venke K.

Et nydelig landskapbilde hvor du virkelig føler vinterkulda. Liker komposisjonen.

:-) Venke
Wilko J.

Et fint vinter bilde med god atmosfære.

Mvh Wilko
Alf B.

Fott vinterbilde og god komposisjon

alf
Marianne H.

Vakkert og stemningsfullt s/h vinterbilde. Vinkelen tydeliggjør de flotte linjene i landskapsdetaljene, og krattet fremstår som en "fargeklatt" i alt det vinterhvite. Nydelig!

mvh
~Marianne~
Willy K.

Liker å se på dette! Fin dybde, gode linjer, og faktisk finner jeg mer innhold etter å ha sett en stund. Fint format.
Tore L.

Jeg takker for alle reaksjoner. Dere er beundringsverdig flinke til å gi tilbakemeldinger :-) (fantastiske bilder lager også!) Jeg lager nesten ikke s/h bilder for det kan jeg ikke enda. Dette er heller ikke mye desaturert (litt kanskje).Dele en tanke: Jeg lurer på om det er bare jeg selv som "dikter inn/føler" mer innhold i bildene enn andre gir uttrykk for å oppleve? For meg selv er dette et landskapsbilde, men også noe mer. Det snør og er mollstemt men jeg ser også det vakre. Det liker jeg som ihuga melankoliker (tosidigheten). Men midt i bildet er det ett kratt som på en måte "ødelegger" det harmoniske og vakre. Ideelt sett skulle det på en måte slett ikke vært der. For meg blir dette også kanskje en slags metafor på noe svulstaktig, sykdom, depresjon, det uperfekte, annerledeshet, ikke friserte, vilt/naturlig, men noe som ikke helt passer inn ol. Kanskje vi i strømmen av bilder (og knapphet på tid som de fleste tror at er slik det bare er...... ) ikke gir oss god nok tid til å se en og to ekstra ganger og la tankene flyte. Eller?
Heidi N.

Jeg liker etterbehandlingen din veldig godt. Det gir bildet noe helt spesielt, og noe totalt annet enn et ordinært landskapsbilde. Kunst. :)
Heidi
Willy K.

Hei Tore. Skjønner hva du mener, men noen ganger tolker jeg meg et godt stykke ut på viddene, så jeg prøver å begrense meg. Dog sjelden jeg på plass på en linje ;-) Jeg misforstod nok tittelen din fordi jeg ikke synes krattet er stygt i dette landskapet. Derimot så jeg den som et ødeleggende brudd i forhold til den sirlige rekken med trær i bakgrunnen, så godt som alle andre vekster i bildet står på geledd, bortsett fra krattet, tenkte det var det du tenkte med tittelen. Fantastisk flott at man kan se og oppfatte samme bilde på ulike måter ;-)
Marianne H.

Vi ser det samme, men oppfatter og tolker ulikt. Hadde jeg festet meg ved tittelen på bildet ditt, ville jeg nok "lest" bildet annerledes og leita etter forbindelsen mellom tittel/motiv. Interessant å lese dine tanker ang motivet.
For meg er krattet og trærne et naturlig og nyttig element i landskapet og slett ikke stygt:) Slike kratt/trær fungerer ofte som en slags levegg. Kanskje finnes det ei gammel steingrøft under åkerskillet, hvem vet. Fint med litt tankedeling ang ulike tolkninger.

mvh
~Marianne~
Tore L.

Så fint å høre at du tenker ganske likt som meg Willy. Det var bruddet som ledet mine tanker videre. Nei, krattet er slett ikke stygt (det er jo det eneste naturlige her som du sier Marianne). Ofte blir kratt definert som noe som bør/skal vekk. I andre sammenhenger i samfunnet blir "kratt" ofte lite verdsatt og fjernet/oversett. Ofte oppdager vi for sent at det skulle vi ikke gjort. Jeg tenker at det ikke går ann å tolke seg "ut på viddene". Dine tanker/opplevelser er jo de riktige. For deg. Vi kan jo ikke oppleve en annens opplevelse? Jeg blir myk og rar av dine ord Heidi. Ekstra når jeg ser hvilke bilder du lager. Forøvrig merker jeg at denne utvekslingen er nyttig for meg. Men er dette rette side/fora? PS: Å sette en kort og dekkende tittel er jammen vanskelig..
Marit O.

Fantastisk stemning!
Dette er et landskapsbilde med et spesielt preg,som man bare kan lene seg godt tilbake og nyte vær lille detalj Tore!!


Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu