Det lille i det store (+1)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-30 18:36:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-02-01 21:46:54
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John H.

God ide, men gjennomføringen står ikke i stil. Forgrunnen er for dominerende og uskarpheten i dybden er ikke etter min smak
Venche J.

Elsker snøkrystallene i forgrunnen, men det taper seg bakover.
Tror du tjener på et kvadratisk format med personen i det gyldne snitt - og ikke minst i S/h med ørlite vignettering og korning. Jeg har prøvd og syntes det ble flott. :)
Venche.
Olav Ø.

Fine skarpe iskrystaller, men personen i bakgrunnen forsvinner i mørket. Jeg tok PS. Trykte enhance, adjust lightning og lighten shadows. Det ble noe helt annet.

mvh. olav
Willy K.

Mange takk for konstruktive innspill! Jeg forstår at jeg ikke greide å formidle dette sånn som jeg hadde tenkt, og da er det jo nyttig å få hjelp til å se alternative løsninger. Men vil gjerne ha personen nesten ikke tilstede i bildet, hun har nettopp passert vakre småting som hun ikke hadde tid til å oppdage, og er på vei bort og vekk - også visuelt. Jeg rusler videre med andre ideer istedet :-)
Håvard F.

Liker ide her. Mulig et kutt i topp og kanskje sort hvit hadde også fungert?
mvh
Håvard
Lars Ivarson F.

fint forsøk i alle fall sjølvom du ruslar vidare..syns både veche oh håvard har gode idear..utelukkar dei kvarandre..fint du eksprementerar..gromt
Inger-Lise S.

Hei! Det tekniske er nevnt, så det hopper jeg over.
Personlig ville jeg kuttet noe både til venstre og nede.
Straks jeg så bildet var det noen ord som dukket opp: "Mektig vinter, lite menneske." Men det er mer.Egentlig gir bildet doble signaler. Hun har som du nevner passert lyset,-det positive, og går mørk og diffus videre. Jeg har sansen for at hun er diffus.Jeg spør meg hva hun går til, der hun vandrer mot blokkene. For meg er det tungsinn over kvinnen.Jeg blir nysgjerrig..
Jeg liker både v2 og v3, men ikke effekten i v1.

P.S. Så nettopp finalistene til Sony-prisen under Nyheter på foto.no, og må si jeg ble forbauset, selv om det var noen gode bilder der.Før i tiden fanget jeg mennesker og situasjoner, ikke form og farge. Mye dagligdags blandt finalebildene, og det er selvsagt viktig, men sannelig ble jeg overrasket,ja..

Hilsen Inger-Lise
Inger-Lise S.

Beklager sist kapittel! Veldig dumt av meg å sitte å tenke "høyt" under ditt bilde!

Mvh Inger-Lise
Tove H.

Nydelig forgrunn...og fin historie med damen som forlater det lyse glitrende og går inn i mørket.. mot en ny lysning.
Lar det tekniske ligge. Liker best v2.

Tove
Willy K.

Takk Håvard, Lars, Inger-Lise og Tove. Nyttig å lese om hvordan dere opplever bildet.
Inger-Lise: Ja, var jo hyggelig at bildet mitt fikk deg til å tenke på Sony-prisen, hehe :-). Men ja, det er ofte overraskelser i fotokonkurranser, synes egentlig det er fint at det ikke er så lett å forutsi hva som slår an hos en jury og "hverdagsbilder" er jo noe de fleste kan relatere til. Kanskje et resultat av at nå skal "alle" fotografere?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu