Marry Me?
Eller bare litt lek med purreløk...
Et mørketidseksperiment som jeg egentlig hadde forkastet, men så dukket en litt romantisk assosiasjon opp, og kanskje andre har meninger om det som jeg kan lære av. Jeg er ikke fornøyd med lyssettingen i det opprinnelige bildet og kan tenke meg å prøve igjen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-03-05 14:00:51
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lisbeth S.

Purreløk kan brukes til som mangt, sist gang i omeletten idag for min del, artig utsnitt av purreløken i biter, men kanskje de naturlige fargene hadde blitt stilige også.
mvh Lisbeth
Tove H.

Roser, sukkertøy, kaker, tenkte jeg før jeg åpnet bildet.. men så var det purre. Liker kreativiteten. Morsom lek, liker best v2.

Tove
Inger-Lise S.

Dekorativt. Jeg liker det monokrome her.
Purren gjorde seg spesielt i fargenyansene den har fått i v1, godt hjulpet av den kornete effekten.
Mulig det hadde vært like bra i purreløkens naturlige farger, men jeg holder meg til fargene du har valgt å presentere. Da blir det altså v1, da v2 ble litt mørk.
Ære være leken :-)

Inger-Lise
Willy K.

Hei og takk for innspill. Får prøve noen flere forsøk senere, tror det går an å lage mye rart med purre. Og lek er halve moroa ;-)
Lars Ivarson F.

sjarlott-lauk var det ikkje for purra hadde stole showet..trur det eksprimentelle ligg i etterbehandlinga først og fremst..
Inger-Lise S.

Kan være enig med Lars her, men min erfaring er at det kan lønne seg å planlegge litt på forhånd,(noe kommer man jo på underveis) at det gir større rom for det eksperimentelle og den etterbehandling vi ønsker.Det krever ofte mindre etterbehandling da (som i mitt siste: Minimal etterbehandling)

Hilsen Inger-Lise
Avsluttet .

Helt enig med Inger-Lise här.Flott orginalen,och destutom så är det gott :)Flotters Willy:)
MVH Torbjörn
Willy K.

Takk for innspill. Det var primært etterbehandlingen jeg eksperimenterte med her (et nokså nytt felt for meg), ekstremt kan man kanskje si. Det var mer spennende enn jeg forventet, f.eks. hvordan tyngdepunktet i et motiv kan bli flyttet, det krever definitivt en plan og kunnskap. Kanskje handler dette mer om lek enn fotografi, men jeg synes de henger tett sammen ;-)
Tove H.

Våger en ikke å leke, blir det lett bare herbariebilder/avbildninger. Liker at du våger! Enig med Inger-Lise ang. det å planlegge på forhånd, jeg har også fokus på forarbeidet, da blir det ofte nesten ikke nødvendig med etterarbeid. Enig med deg, Willy i at lek og fotografi henger tett sammen - det gjør det til de grader i min verden iallefall :-)

Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu