Bare blåbær....
Et søk i mitt billedarkiv
Liker ikke bladet som kommer inn i bildet nederst til høyre. Jeg er ingen tekniker, kan noen fortelle meg hvordan jeg bruker photoshop for å ta bort bladet og sette inn samme bakgrunn som forøvrig? :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-02-27 12:53:04
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger58
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_514480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Å friste med friske blåbær på denne årstida, da får man liksom en siklende munn:) De er jo best, direkte fra jord til munn:)
God skarphet over hele bæret. Hardt lys som du takler bra.
Ang. ditt spørsmål, så blir det vel å klone. Men såpass stort område som det bladet utgjør i bildet, tror jeg ikke det blir så vellykket. Da skal man være dyktig med kloneverktøyet.

En annen ting du kan gjøre, er å markere noe av bakgrunnen som kunne passe å lime inn over bladet. At du f.eks. tar kopi av noe av den bakgrunnen som er oppe i venstresiden, kopierer og limer inn igjen, for så flytte det innlimte objekt ned over bladet. Noe etterarbeid med å få farvetoner til å stemme, overgangen må slettes ut. Og så kan du etterpå klone inn litt av bladene bakenfor bæret, eller det som måtte passe aller best.
Lek, og lær.
Nam nam.
mvh arild
Ottar P.

Blåbær er ikke bare, flott og fristende
bilde som gir en lengsel til vår og
sommer.
Avsluttet .

Herlig og skarp blåbær..friskt og fint bilde i disse tider vi har når!!

Mvh
Tove
Tove Mette L.

Takker for fine tilbakemeldinger fra dere; Arild, Ottar og Tove ! Nå har jeg til og med greid å fjerne bladet nederst til høyre. Dette gjorde jeg ved å kopiere et stykke midt i bildet. Det stykket i hjørnet som du Arild foreslo var litt for mørkt. Overgangene har jeg "pyntet" via paintprogrammet. Jeg synes hele bildet ble bedre :)
Tove Mette L.

.....kunne ha "pynta" enda mer ser jeg, når bildet kommer i stor utgave.
Avsluttet .

Nesten helt topp jobbet. Bare det lille ekstra nå, så har du det inne..
mvh arild
Liv F. D.

Nydelig og frstende av den deilige blåbæra dette Tove Mette. Har sendt deg et forslag på mail ang. kloningen.
#2 ble nesten bra, sitter bare igjen litt justeringer i overgangene.

mvh

Liv ")
Tove Mette L.

Øvelse gjør....osv. Takk for kommentarer, Arild og Liv ! Det ble et meget fint blåbærbilde med din "hånd" på "verket", lekkert !
Tove Mette L.

Det siste var til Liv ! Jeg er også glad for tips og råd !!! Men det er dumt å skrive her at en ikke har så mye teknisk innsikt antageligvis, da blir ikke bildene like mye verdsatt. Jeg kan se at det er noen som alltid får mange rosende kommentarer enda bildet ikke "gir" noe for seer / og kan være direkte dårlig. "Vennekommentarer" her på billedgalleriet er en uting, hvor de som soler seg i glansen egentlig kanskje ikke er de beste fotografene alltid. De eneste som blir lurt er "alle i gjengen"!!! Jeg hever meg over og kommenterer iøynefallende bilder som "tar" meg og er uavhengig av hvem som tar bildet !
Lars Ivarson F.

v2 for meg.. tøffers med fin fargemiks og godt lys velkomponert med fin djupn..flotters
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu