Høstdag ved tjernet
Går man naturstien ''Hulderstigen'' i Sjodalen i Vågå, kan man sitte ned og nyte denne utsikten ved post 10.
Utstyr
  • Nikon D5000
  • Nikon 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647320} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
kjetil k.

Det sies at man ikke skal si "fint bilde" eller bruke lignende kommentarer, men til dette vil jeg først og fremst si Pent bilde. For dette er virkelig pent og det som gjør det pent er jo selvsagt først og fremst motivet i seg selv, at du har valgt å plassere deg nettopp der, komposisjonen og de flotte fargene, både på himmelen/skyene, trærne på høyden og på marken. Har Nikon selv og kjenner igjen de fine Nikon-fargene ;) Dessuten, skarpt og fint. Dette er nesten selve definisjonen på høst! Pent gjort
Kristin M. K.

Tusen takk for din kommentar, Kjetil. Jeg synes høsten er ei veldig vakker årstid. Og mitt Nikon er jeg svært fornøyd med :) Det skulle forresten vært litt mer lov å si ''fint bilde'' syns jeg, for da hadde nok flere gitt kommentarer. Selv er jeg altfor dårlig på teknikk og utstyr til å kunne kommentere om det. Men ser jo hvilke bilder man liker likevel, nettopp fordi man syns de er fine :)
Petter Jan A.

Er mange flotte bilder som ikke kommenteres av forskjellige årsaker.Skarpt bilde med fine farger og nysnø på toppene.Kan jo skrive liker som på fjæsboka.
Frode L.

Hei.

Nydelig høstbilde, velkomponert med flott dybde og fin speilinger.
Høstfargene er på topp og nysnø på toppene gjør dette til lekkert landskapsbilde.

Frode.
Rune N.

Syns "Fint bilde" er helt greit, jeg! Viktig å gi anerkjennelse uten å måtte være så veldig dyp. Men likevel syns jeg bildet hadde tålt ørlite mer fargemetning. Ikke mye, det bikker fort over!

mvh
Rune
Kristin M. K.

Tusen takk for kommentarer.
En 'Liker-'funksjon hadde kanskje vært greit her også ja.
Rune: Så godt å høre at du også synes ''Fint bilde'' er greit for de som ikke kan så mye men liker foto likevel :) Ang farger er jeg veldig redd for å legge på for mye... så litt mer hadde kanskje vært greit ja :)
Ønsker dere alle ei fin foto-uke!

Mvh Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu