Svaberg
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1000125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan G.

En nydelig serie. Fin komposisjon, koloritt og dybde.
Mvh Jan
John O.

Det er en flot serie, i fine farver og lys.
Solvår B.

Jeg vurderte en stund om du hadde dratt litt for hardt i spakene her, men jeg ender med tommel opp. En spennende fargerik serie.
: ) Solvår
Geir K.

Flott serie dette. Som flere ganger før sitter jeg her og beundrer og samtidig forundrer jeg på hvordan du får frem den gløden som du har i dine bilder. Lyset i Fredrikstad kan da ikke være så mye annerledes en resten av landet?hehe.

Geir
Walter S.

Hjertelig takk for kommentar, Jan, John, Solvår og Geir.

@ Solvår: Jeg er oppmerksom på at jeg ofte beveger meg "på grensen" når det gjelder fargemetning og ofte også med for mye tilført skarphet. Jeg gjør det for å få frem et bestemt uttrykk jeg er ute etter.
Man kan vel sammenligne det med at noen konverterer bildene sine til sort-hvit for å få frem et uttrykk. Det er heller ikke "naturlig" fordi verden jo er i farger, men det er akseptert, også hvis man øker kontrasten til det ugjenkjennelige. Sterke farger skal ikke være det. Jeg sliter med å se hvorfor sort-hvit er godtatt, men sterke farger ikke...?

@ Geir: Lyset her i Fredrikstad og på Hvaler er nok stort sett det samme som du også har. Jeg har vel egentlig ingen forklaring, annet enn at jeg stort sett fotografere om morningen og om kvelden, og benytter meg mye av "den gylne timen". Disse bildene her, der i mot, er tatt midt på dagen i nok så hardt lys.

Mvh,
Walter

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu