Aleine
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254880} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
sherzad t.

Likte bildet ditt... fin dybde og bra kontrast veldig systematisk og velgjennomført...

Mvh. Taheri
Erling K.

Fint, dette her! Han som går aleine, minner meg om hvor stille det er blitt i denne gata etter at så mange butikker flytta til Amfi-senteret.

Hilsen Erling
Anne-Lise S.

Ei gate med forretninger med bare et eneste menneske. Regner med at det pleier å være flere her, og kanskje er dette derfor tatt på en søndag da butikkene er stengt? Hva vet jeg. God kameravinkel der du får frem høyde og dybde på en fin måte. Personen i bildet er greit plassert ift å vise hvor folketomt det er. Slik passer tittelen din til bilde. Fin skarphet. Liker godt hvordan motsatt side av veien speiles i vinduet. På den måten får du flere bilder i dette ene. Ser også at du har mulighet for flere utsnitt her, bl.a. kan en beskjæring i nedre kant opp til litt opp på husveggen til venstre gi et noe annet uttrykk. Her er også en mulighet for beskjæring i øvre del ned til f.eks. under taket på bygningen til venstre for der det står ''Staurset'' på veggen. Da vil du kutte helt i toppen av fjellet som møter bygningen til høyre, og du får et mer kvadratisk format. Kvadratiske format fremmer roen i et bilde, og pga. tittel og det ene mennesket her, ville kanskje det også vært noe.

Stå på!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu