the lighthouse
har dessverre opplevd tyveri av bilder, derfor legges bildene ut små og med dårlig oppløsning.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1000202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Walter S.

Dat var da synd at du bare "spandere" en bitteliten "smaksprøve# - bare for å skjerpe apetitten hos oss som sitter her og sikler, Tom!

Dette ser ut til å være et blinkskudd med dramatiske bølger og en spennende forgrunn. Den brytende bølgen i midten, som fanger lyset så flott, er med på å gi dynamikk til bildet. Fin gråskala.

Flott levert - men, du? Nå har jeg huet mitt nesten inne i min skjerm, så kom og spandér et større bilde på oss, da...!
;o)

Mvh,
Walter
Svein Wiiger O.

Dette var et stemningsfullt bilde som sikkert gjør seg i stort format på veggen. Mvh Svein
Jostein S.

Hei
Et kjempebilde Tom
Fin tittel med "lyktehuset"i bildeflata
Liker stemningen her!
Lyset og skyene skaper spenning
Komposisjonen synes jeg er unikt bra
Og disse stolpene der med lykta i midten......topp!
Jostein
John B.

Ser ut til å være ett flott bilde, men det blir dessverre umulig å si helt sikkert ut i fra denne størrelsen...
Dette med stjeling av bilder er noe svineri, men det får meg ikke til å begynne å legge ut bilder i frimerkestørrelse, for da ryker fotoutstyret og jeg kjøper fiskestang!!
Litt av gleden med å fotografere er å dele bilder med andre som har samme interesse for å høre hva de synes!
Jeg har sendt e-post til bladet fotografi også med klar beskjed om at de bør skjerpe seg når de skal presentere vinnerbildene som er sendt inn til konkurranserundene. Slik det er nå må man nesten frem med forstørrelsesglass for å se noe som helst :( Hva i huleste er poenget med slikt i ett fotoblad???
Nei jeg synes du bør ta sjansen på å legge ut bilder i en slik størrelse og oppløsning at det er verdt bryet for de som ønsker å se og åpne opp bildet!
Hvis man oppdager tyveri av sine bilder bør man ikke spare på kruttet etter mitt syn. Bare å politianmelde og deretter sette advokat på saken.
Vet om tilfeller der bildeeier krevde 30 000,- kroner av en som hadde stjålet ett bilde og brukt det som sitt eget. Vedkommende ble dømt til å betale for seg.
Vel vel det får jo bli opptil hver enkelt hva man vil gjøre, men jeg har i alle fall kommet frem til at den som intet våger intet vinner...
Finner jeg ut at noen har forsynt seg med ett av mine bilder og presenterer og bruker det som sitt, ja da skal de få svi for det!!!
Uansett ha en flott påske!
JohnB.
Olav Bjarte K.

Svært sterke briller forteller meg at dette er et omhyggelig komponert bilde med severdig resultat.

Artig og interessant å se den fargeløse siden av deg. Meget bra, og God Påske!

Vh.
Truls Bastian H.

I Foto.no sin svenske søsterside Fotosidan.no har det vært noen artikler om tyveri av bilder. Der borte har det dukket opp egne advokater som har spesialisert seg på tyveri av blant annet bilder. Ei fotograf har tatt et klassiske fotografi av det svenske flagget i vind. Over 300 er blitt saksøkt for å ha stjålet dette bildet, også hjemmesider knyttet til kommuner og den svenske staten.

Forstår godt at dine bilder stjeles. De er faglige meget bra og orginale, og mange kan like dem så godt at de blant annet kan legge den ut på sine hjemmesider eller facebook. Dette bildet her ser ut til å være et slikt bilde som mange kan falle for, for dette er som mye annrt du gjør et faglig bra kunststykke.

Er det ikke mulig for foto.no å legge inn et mikroskopisk merke relativt midt i bildet som forteller medlemsnummeret til den som ser på bildet, og det vil da bli stående der ved et tyveri. Jeg vet at visse erotiske sider i blant annet Polen har slike kodemerkinger uten at de forteller det til en kjeft. Så får de en klage om tyveri, så kan de finne fingeravtrykket til tyven.
Mona P.

Flott komposisjon og innhold.
Trist at folk stjeler bilder.

Mvh
Mona
Trygve B.

Jeg liker bildet ditt godt. Komposisjonen sitter så bra. Synd at det er i dette formatet. Gode bilder har du iallfall. Mvh Trygve
Avsluttet .

Fin komposisjon, flotte gråtoner og et bra gjennomført bilde. Noe som vitner om en fotograf som kan sitt håndtverk. Selv den lave oppløsningen og det lille formatet gir en god pekepinn på bildets kvaliteter.
Har liten kunnskap om "stjeling" av bilder på internett, så personlig foretrekker jeg å ha få bilder liggende her, og kun i en kort tidsperiode.

SES
Frank Daniel B.

Ja dette var ett superflott bilde!! Jeg kjenner lukten av sjø og håret beveger i vinden. Her er det mange fantastiske ting, men lyset på himmelen øverst til venstre er prikken over i´en her. Ett bilde som virkelig fanger!
Inger-Lise S.

Et flott bilde igjen Tom! Det er lite, ja, men absolutt ikke umulig å se at dette er et kvalitetsbilde! Gråtoner, komposisjon, motiv, lys.- det sitter alt sammen.( litt rart for meg å skrive slik til deg.da...:)
Dyktig levert som vanlig!

Inger-Lise:)
Torunn O.

Hei! Dette ser superfint ut. Så synd at noen driver å stjeler bilder. Jeg ser at på Lightroom kan du sette vannmerker på bildene dine. Jeg prøver å finne ut av det nå. Mvh Torunn
Jostein S.

Hei
Et motiv du gjerne kan ta frem igjen
Du blir liksom ikke ferdig med det
Det har noe ved seg
Synes dette har veggpotensiale
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu