Svalbard
Bildet inngår i albumet Svalbard -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100064} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Fredrik V.
Fascinerende bilde av et flott landskap. Liker tåkefølelsen snøen gir, som om veien er totalt forlatt (det er vel forøvrig ikke langt unna). En ørliten justering i kontraster og litt USM så er det godsaker.
Tone B.
Bildet gir en god følelse! Flott stemning, fine farger og god dybde. Liker det akkurat som det er!

mvh Tone
Roger K.
Hei Marius!

Alltid en fornøyelse å se dine bilder fra Svalbard. Lenkter tilbake til øyriket. Utrolig flott lys å fotografere i på Svalbard.
Er litt usikker på hvor du er nå. Får du nybyen på høyre side og post/bank rett frem? Var med på byggingen av dette og hybelbyggene.

Mvh RK
willy m.
veldig bra har ikke noe å si på dette annet enn at jeg liker det masse:)) ha en fin dag mvh willy
Marius F.
Takk for kommentarer, folkens! Bildet er tatt 16. april i Adventsdalen, om jeg ikke tar helt feil. Det var ganske sterk vind og snøfokk. FO, jeg prøvde med mer USM, men fikk vel mye haloeffekt på fjell og brøytestikker, så jeg justerte den ned noe. RK, er ikke voldsomt orientert der oppe da jeg kun var en firedagersperiode der i april, men ønsker meg tilbake så fort som mulig. Skulle gjerne ha kommet meg dit i perioden sola returnerer etter mørketiden - lyset er visst flott da.

Mvh, MF
Roger K.
Hei igjen!
Du er nok i Advetsdalen her. April og til midten av mai er en utrolig flott tid på Svalbard. Fin scootertid for opplevelser. Ville nok ha reist dit da. Det som fascinerte meg mest var ca slutten av januar. Da kunne du se lys dag i horisonten i sør og natt i nord. Har hatt to år på Svalbard.

Mvh RK
Roger V.
Svalbard er bare helt fantastisk, uansett bilde får man lengsel tilbake til øyriket.

Bildet ditt viser Svalbardnatur på sitt beste, sterk vind ser det ut som, og sola på himmelen, viser hva naturen har å by på. Fint bilde.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu