Kyst
Ja, dette er vel sannsynligvis et ''gørrabilde'', men jeg kan ikke noe for det - jeg liker det. Litt. Tror jeg...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100163} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Inger Anne Maritsdotter V.

Veldig uskarpe bilder kan absolutt ha noe for seg,
de kan dermed bli et flott abstrakt uttrykk ,
sitter dessverre på en skjerm nå som gjør bildene så mørke ,
men eg ser såpass at bildet ditt avgjort har et potensiale,
nesten som et maleri , syns eg.
Vil ta en titt på det på hjemme-skjermen min også.
(sitter på et galleri nå )
mvh IAV
Ivar H.

Tja, eg veit ikkje heilt. Det er noko ved ljoset som fengar, og kombinasjonen stille kveld og urolege element (skogen). Men augo manglar noko å festa seg ved, vert berre sitjande og leita etter noko meir utan å finna det. Trur ikkje det vert toppkarakter frå meg. Kanskje det fungerar betre på anna format enn skjerm.
Nina S.

Jeg forstår hvorfor du liker det ja, og tøft å legge det ut på dotten. Virkelig vakre farger, både bevegelse og ro i det, her kan man drømme litt.
Mvh Nina.
Erlend M.

Dette var nå søppel som det går 20 på dusinet av spør du meg. Sorry.
Frank W. G.

På min skjerm funker ikke denne her, og min skjerm skal være bort i mot prima. Men jeg har jo sett bildene dine i glass og ramme før, og vet hvordan sluttresultatet kan bli.
Men denne blir rett og slett for uferdig og kjedelig for min betrakterevne.

Frank
Tom B.

He, He - jeg sklir nok i retning av å være enig med Erlend. Av og til er det bare så vanskelig å se sine egne bilder objektivt, men da er det jo greit å ha dotten. Jeg ble nok lurt fordi jeg så godt liker bilder som er tegnet med pastell, og dette ligner litt på de resultatene du kan se der. Vel, vel - det er lov å prøve seg blant venner :)
TomB.
John G.

Iallefall ikke et ''fotoklubbilde''(det ærnte skærpt, jo!!!). Men, da er du jo på den ''sikre siden'' vafall, for å si det sånn.
Så litt alvor: Har bare - hehe - ventet på noe fra deg som jeg kunne slakte tilbake, og her - endelig - kom det; jeg får vondt i hue pluss at jeg blir litt sjøsyk(basta! That's it!).
Jeg ser ikke at det er kyst - og det må vi ho strengt tatt heller ikke - og for meg kunne det like gjerne vært en grynende solnedgang et stykke opp i Glomma, uten at det har noen egentlig betydning for vurderingen av bildet. Spiller ikke så stor rolle hva bildetittelen sier, men allikevel ''bindes'' vi litt opp i forhold til bildetittelen. Men, altså, det blir bare en liten fillesak oppe i det hele...
Ellers, da, tro? Tja, jeg savner vel ettellerannet ettellerannet sted i bildet. Hva da? Vet ikke, men kanskje en Tunejolle(les historien her, hvis du er båtinteressert(jeg er det ikke): http://home.online.no/~tune-baa/historien.html MEN søk via søkefeltet i nettleseren din), eller kanskje en fugl på himmelen???

Jeg har knotet litt frem og tilbake med denne kommentaren, og i mellomtiden ser jeg din egen svarkommentar. Jasså, du sklir mor Erlend, ja. Ja, det er lov å prøve seg, og det er bare fint å bli satt på plass nå og da(og da mener jeg på generelt grunnlag, og tenker IKKE spesiellt på dette bildet. Det er sikkert like mange som liker det, som ikke liker det), selv om jeg synes Erlend var vel tøff i kommentaren sin :-)

Ha en fin kveld!
John :-)

PS selv om du/dere ikke er spesiellt interessert i trebåt(!), så ta allikevel en titt på linken. Mye fin og spennende historie...
Dette ble jo en merkelig bildekommetar, båt og greieroggreier, og ikke vet jeg hvorfor. Det bare ble sånn...
Tom B.

Jøsses ! Harru drekki eller er'e baræ varnt ?

Som Tunesogning (Bjørnlandstua ligger under Holeby Gods) syntes jeg sia var interresant (om enn ikke estetisk eller pedagoisk fantastisk). Trebåt kan jeg også tenke meg, men da vil jeg har ei skikkelig ''Gerhardsen snekke'' sånn som onkel Eriling hadde på Singløya :)
Men - jobb, bilder, hage og kjerring blir i meste laget uten å legge sånne byrder på timeplanen.

Jeg er forresten imponert over kommentaren din - ikke bare lang og original, men du behersker jo html tags også du jo. Det har jeg gitt opp.

Jeg innser at bildet nok ikke skal på forsia av de nye hjemmesidene mine, men innerst inne liker jeg det litt likevel...

Jeg er også enig i at dotten er et fint sted å bli satt på plass på, eller å få synspunkter på bildene sine. Det er bare viktig å velge hva du hører på. Hva jeg synes er bra bilder (mine) er ikke en demokratisk prosess, men kommentarer bør høres på, tenkes på - og så tas til etterretning eller bare forkastes.

TomB.
John G.

Nei, harnte drokke.
Ny hjemmeside? Vet du hva? Hjemmesia di slik den er nå er SÅ berfriende enkel å navigere i! Håper den nye ikke blir for fancy...
Ellers veldig enig med deg ang ditt siste avsnitt, og hold deg til magefølelsen.
John :-)
Tom B.

Enig - den skal ikke bli for fancy nei, men jeg har bytta program når jeg gikk over til mac, så den gamle er et lite he=*#te å oppdatere. Dessuten har jeg etterhvert innsett at jeg kan ikke mestre alt, så jeg får noen andre til å lage den, mens jeg kan oppdatere den sjøl.
Sånn - nå kan du bynne å drekke :)
TomB.
Avsluttet .

Vel, Tom. Det her var ikke noe å henge i julegrana akkurat.
Åpenbare tekniske mangler som vertikale striper, særlig synlig i skyggepartiene, forstyrrende helling på horisonten, og lite å feste blikke på. Verst av alt er imidlertid at formidlingen svikter. Det er rett og slett ikke nok substans til for at jeg skal gidde å se bildet flere ganger. (Har dog sett på det tre ganger i kveld.)

Nei, det her kan du mye bedre.

Mvh Ola.

(Det her er ikke en ''takk for sist''-kommentar, slikt hever vi oss over, men en genuin overraskelse fra min side over et heller labert bilde fra din hånd. Lov å prøve noe nytt er det dog.)
Tom B.

Det holder nå ! Jeg har skjønt det nå ! Jeg lover å ikke henge det hverken på vegg eller i juletreet :D Takk skal dere ha.
TomB.
Rune Edvin H.

Hm. blir for meg hverken fugl eller fisk, uten mye av den spenning du har klart å få inn i tidligere bilder du har laget, greit og pent nok, men langt fra på høyden.
Rune
Stig S.

Greit å få ting i klartekst en gang iblant, sant;-) Ikke så mye å tilføye, bortsett fra at jeg neppe hadde gjetta på at dette bildet var ditt, de tekniske manglene, jfr. Ola-E, tatt i betraktning... Blir litt nysgjerrig på hva du la i underteksten, og om du fremdeles står for den;---))

--stig--
Tom B.


Stig:

Joa, jeg liker det fremdeles - på en måte - jeg. Jeg er også klar på at kommentarer fra ''fotomiljæet'' ikke alltid er til å stole på når det gjelder hva et vanlig ''kunstpublikum'' mener.
Støyen ser jeg jo sjøl. Bildet har vært ganske mange runder i NoiseNinja, men jeg turde ikke mer for da ville det blitt enda mer grøt. Hadde jeg gått videre med bildet hadde det fått lit akrylmaling på seg og da ville støyen kunne blitt nesten helt borte (analog manipulering ;)).
TomB.
Stig S.

Synd vi ikke får sett de endelige resultatene her på Foto.no! Hadde vært spennende å se ''forvandlingen'':-)

--stig--
Caroline L.

Hei Tom! ;)

Liker det du gjort här... ser nesten ut som et maleri.

Caroline
Carsten A.

Tja, her er det vel ikke så mye å legge til det f.eks. EM og OEH har sagt. Det (utilsiktede?) vertikale stripegrumset er kanskje det jeg syns er minst negativt her - men det gjør jo ikke så mye fra eller til, det er så.

Får nok si det som det er, her som ellers. Jeg er egentlig svært overrasket over at du med din fine billedsans syns noe om dette.

MVH CA
Avsluttet .

Hei

Hmmmm.....kyst og kyst, bildet var spennende, men jeg får ikke følelsen av noe kyst akkurat. Mer følelse for et litet tjern eller noe slikt. Bildet mangler noe som karrakteriserer kysten, nemmelig åpent landskap.

Spennende effekter var det uansett her Tom.

Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu