En gul ned, en gul opp
Vinduene var ikke rene, derfor de stripene på himmelen.

Bildet er tatt 13 juli kl. 22:33.
Solen gikk under horisont kl. 21:59.
Bildet inngår i albumet Fløya -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-14 15:34:31
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/6s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ola B.

Hei Rune!
Artig bilde. Fin virkning med speilinga. Gondolen oppe til høyre kommer litt for høyt oppe i bildet etter min smak, skaper litt for mye oppmerksomhet,men likevel et artig bilde.
Har selv noen liknende bilder tatt ifjor sommer.
Hilsen Ola.
Herbjørn T.

Synes at vinduskvaliteten/vindusfølelsen dominerere litt mye her. Kunne nok også tenkte meg gondolen litt lengre ned.
Rune L.

V2 er gjort mørkere som et forsøk på og redusere vindusfølelsen som H.T. nevner.
Tone B.

Stilig med speilingen! Enig med de to andre vedr den andre gondolen. Likte ver 2 best.

mvh Tone
Frank K.

Der er det ja.. Orginalt og godt gjennomført. Kan være greit å holde seg på innersiden og overlate vindusvasken til andre :) Har ikke noe problem med den andre gondolens plassering..
Mike T.

Hei Rune,
spesielt, mektig, crazy, bra. Full klaff hos meg. En eller annen gang må jeg også manne meg opp og presentere noe annerledes her. Dette var morsomt.
Jeg misliker lite grann denne ''grusveien'' i midten. Men den er nå en gang der og jeg mener heller ikke at du bør forsøke å få dennne klonet bort.
Hilsen Mike
Odd Tore S.

Dette var annerledes og spesielt, liker speilingen somg ir følelsen av foran er bak eller noe slikt. Motgående kunne godt vært lenger inne i bildet, men det var kanskje ikke særlig lett å få til.
v1 og v2 er begge OK.
MVH
Odd Tore
Rune L.

M.T.: ''Grusveien'' er et område ryddet for trær. I tillegg går det en opptråkket sti under hele gondolbanen. Det er nok pga av vi er i fart på vei ned at det blir litt uryddig.

O.T.S: Burde nok ikke være umulig og få til. Dette var et motiv som åpenbarte seg der og da. Så jeg fikk det litt travelt i i tillegg til at minnebrikken var full. Måtte slette et bilde for og få tatt dette, noe jeg rakk og gjøre noen ganger.

Var ikke så lett og vurdere hvor langt ned i bildet jeg ville kunne få den gule gondolen. Som en ser, så går vaieren riktignok innover i bildet. Slik at det ser ut som om det skulle vært mulig og fått med mer av gondolen. Samtidig gikk vår gondol lavere og lavere, slik at den gule kom høyere og høyere i forhold til midt utsiktspunkt. Burde nok ha plass til noen flere eksponeringer når man er i liknende situasjoner. Gjelder helt klart og forsøke og forutse hvilke motiver man kan treffe på sin vei.

Rune
Kay R.

Synes dette var kult utført... E normalt ikke glad i en slik stil, men æ mener at dette funka. Tøff bevegelse og 2veis komposisjon.. Artig..

MVH Kay:-)
Kristine G.

Hadde sansen for dette, man får virkelig følelsen av å være i gondolen. Kul effekt :-) Kunne tenkt meg bittelitt mer luft i toppen. Versjon 2 for min del :-)
Caroline M. S.

Helt sprøtt bilde! Jeg har sett og sett og lest de andre kommentarene her, og likevel skjønner jeg ikke hva jeg ser. Ser ut som noen sitter inni en organisk vogn/gondol og at de andre gondolene fra Ulrikken (det må vel være det - kan ikke være Fløybanen - den går jo på skinner) svever over. Kult bilde. :-)
Rune L.

C.M.S: Dette er fjellheisen som går opp til Flyøa, Tromsø. Bildet er tatt ut gjennom vinduet i gondolen. Det du bl.a. ser er refleksjon av sollyset. Solen har akkuret gått ned under horisonten.

Mvh
Rune
Rune L.

Takk for kommentarene.
Caroline M. S.

Ah - Flyøa - noe helt annet enn Fløyen. Ser ut som både evnen til å se og lese har gått helt i stå for meg her. ;-)

Og stadig, til tross for nye forklaringer, klarer jeg ikke se hva du har gjort her. Men bildet er (minst) like bra for det. :-)
Rune L.

C.M.S: Bildet er tatt gjennom vinduet i den andre gondolen. I vinduet ser du speilbildet av de andre vinduene i gondolen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu