Zulitihia
kvinnen som spilte rollen som zulitiha i stykket.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger583
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10040} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
morgan s.

Fint lys og fine lette toner. Men det er noe med komp og utsnitt jeg ikke liker. Klarer ikke helt og sette fingeren på det, men kanskje det er noen som kan gjøre det for meg. Det er noe med motivet som forteller meg at dette bildet vil få mange treff ;-)

mvh morgan
Janne W.

takker for kritikk...komposisjonsmessig ville vi ha frem en sensuell/erotisk vibe blandet med en liten touch av klaustrofobi og en slags mutasjon av kvinnebildet. hun er ikke ekte i teaterstykket og vi ville fremstille henne som en illusjon som snart brister.
Rune M.

Synes dette var et veldig godt bilde.

Tror du hadde kommet nærmere den illusjonen du snakker om hvis du ikke hadde inkludert kjolekanten hennes som en base. Det utbrente brystpartiet glir i ett med bakgrunnen. Sikkert intendert, men effekten ødelegges litt av den såvidt synlige kjolen.

Et annet utsnitt hadde kanskje vært bedre for å skape en klaustrofobisk effekt.

Rhae M.

Enig med RM, kjolen skulle ikke vært synlig, med fare for at resultatet da hadde blitt enda mer ''erotisk'' ladet. Fikk en kommentar på et av mine bilder som kunne passet her... ''Lurer på hva hun sitter på...'' (Dvs. hva som skjer under billedkanten....
Ellesr likte jeg bildet, ogs spesielt lyssettingen svært bra. Kunne kanskje ha latt der være litt mer ''rom'' også i høyre biledkant......
Knut S
Avsluttet .

Enig. Kutt rett over kjolen, eller ta den av modellen (er vel å foretrekke?) før bildet taes. Pen modell, og bra bilde.
mvh/MR
Rune M.

Synes hun er mest i grenseland mellom virkelighet og illusjon om bildet kuttes rett over armhulen.
Janne W.

jeg kan si meg enig i at kjolen kan kuttes vekk..men aa kutte bildet rett over armhulen mener jeg vil fjerne for mye av effekten.det ville blitt ett helt nytt bilde. modellen er fantastisk, ikke tvil om det....
Siv D.

Rimelig perfekt!
Janne W.

why thank u luv ;)
Einar Faret S.

Nydelig og ganske sensuelt!
Den enkle hårknuten gjør hele bildet for meg. Utrolig frigjørende og lar modellens ansikt flyte utover i rommet! Hvis kjolen skal være med, syns jeg at kjolekanten må være hel slik at huden ikke ''renner'' ut i bunn.
Janne W.

takker og bukker :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu