*Kiss Me*
Tre sleeping beauty'er som venter på at drømmeprinsen skal komme og vekke de opp fra sin endeløse søvn......*S*
Bildet inngår i albumet HippieTime - Tre venniner leter tilbake til tiden da alle kastet Bh'en *S*
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-17 21:28:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-08-18 12:02:18
    Versjon #3
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • Vidvinkel
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Karianne H.

Stilig bilde dette her! Morsom tekst du har funnet på også..
Spennende å åpne bildene dine for å sjekke hva du har fotografert for du er flink til å finne på litt spesielle og uvanlige motiver!
Tre flotte jenter dette her. Ble de vekket av drømmeprinsen eller hvordan gikk det? Supert å ha vidvinkel på slike bilder.
Jeg likte også fargene - duse og fine. Har du brukt NI eller noen annen form for softing her, og isåfall hvilken? Fin glød i bildet! Morsomt også!

Hilsen Karianne :-)
Inger-Lise S.

Hei! Hva har du nå funnet på? :-) Morsom idè dette! Kreativt.
Dyktig presentert.

Mvh Inger-Lise
Steinulf L.

Morsomt. Liker toningen. Synes du kunne fjernet halsbåndene.
Kristine G.

Stilig bilde og flotte modeller :-) Ville ha bluret bort bakgrunnen for å forsterket ''drømmefølelsen'' :-)
Bjørn H.

Hehehe..... Humoristisk.....

Sier meg enig med Kristine her jeg Anniken ...

Demp bakgrunnen slik at fokusen blir sterkere på de tre som venter på prinsen ....

Kanskje du kunne fått et mer drømmeaktig preg i ansiktene med litt defus glow .... ??? Vet ikke bare et forslag -

Uansett håper jeg prinsen kommer :)

Bjørn ;¤
Fred S.

Det blir nok en råd med det.... Sikkert mange sussebasser her på dotten som bare har ventet på en slik oppfordring. Ikke umulig at de tre forventningsfulle kunne ha framstått enda mer ''kissable'' via den oppskriften Bjørn serverer; diffuse glow kan gjøre underverker med tre ansikter som allerede er fristende nok.
I alle fall; morsom situasjon, selve bildet er vel bare så som så..., en anelse grått og fargeløst, faktisk.

vh fred
Anniken S.

Hei og takk for fine tilbakemeldinger.
Har prøvd å blure ut bakgrunnen, men jeg blir ikke fornøyd med resultatet. Blir ett eller annet merkelig over det hele.
Diffuse glow? ..... det har jeg aldri brukt. Gi meg gjerne oppskriften på noen instillinger...prøvde et par i PS, men det ble total fiasko. Når det gjelder fargene så er det meningen at de skal være litt halvblasse med gultone....dette er begynnelsen på en serie med 70-talls bilder....bildene var i grunnen ikke særlig spreke i fargene på den tiden...
Georg K.

I've heard that there are actually a few of those guys with white - or black horses around - and if nothing else helps - move closer to the next small water - and hope for the frogs - they have also some potential - if I remember those stories correctly :)

One tip - at least for the coming princess in the middle - relax your shoulders - kissing doesn't hurt in the first place - later love might do.

Leave your jewellery at home - the guys carry loads of them, part of the deal.

The idea is super - the promise tempting - and dreams are allowed - you hear the horses approaching ?


Anniken S.

Frogs....I think the girls would go for the white horses...less slimy.... The jewellery look good on these girls on the next picture..., yes....I can hear the horses ;-)
Fred S.

Diffuse Glow er vel egentlig ikke det beste her, bildet bør normalt ha hvitere flater for at det skal fungere bra. Prøv deg heller fram med de mer ''normale'' softeteknikkene i PS; kan muligens høres litt komplisert ut, men søk deg fram etter denne oppskriften. ( som du for alt jeg vet allerede kjenner) Må først presisere at min PS-utgave er gamle 6.0, men regner med at ting ikke har forandret seg så mye.

Altså: Ta først snarveien til Layers 1:RGB ved å trykke på ctrl + j .(På den øverste blå linja på skjermen vil det da stå nettopp det: ''layer 1:RGB''
Så går du på Filter - Blur - Gaussian Blur, og trykker OK på boksen som dukker opp. Bildet blir nå fullstendig ''blurret''.
Nå finner du fra m den lille boksen med Layer/Paths/history, etc borte i høyre hjørne et sted. Trykk på Layer, da får du fram de to små ''spaltene'' du skal bruke, som i ''default'' stilling skal stå på henholdsvis ''normal'' og ''opacity'' 100 %

Hvis du først åpner boksen der det står ''normal'', finner du ut at normal bare er en av mange muligheter: Du kan prøve deg fram med både Multiply, screen, overlay og lighten (sistnevnte er vel mest bruk ved softing) På hver enkelt av disse prøver du deg fram med opacity fra 0 til 100, og vil sikkert finne noe ''drømmeaktig''

Vel, denne forklaringen er ikke akkurat skrevet av en PS-spesialist, men kanskje desto bedre. Når jeg får til dette, vil du klare det med glans.

vh fred
John-Tore G.

Jah. Her var det ikke mye mere å si. Kune tenkt meg noe blure her, for å gjøre det mere drømmeaktig. Ellers var dette et morsomt og litt (for meg) uvanlig bilde. Bra.
mvh John-Tore
Tarjei Ekenes K.

kult motiv og stil

kanskje det kunne vært litt mørkere enkelte steder?
(f.eks kjolene)

:-D ! son tarjeiav !
Nils L.

Tja, hvorfor ikke - noen fra aller til skader vel ikke. :-)
Synes ikke jeg har gjordt anna en å kysse jenter som i sin egen lille fantasi innbiller seg at det er noe slikt som drømmeprinser og hvite hester andre plasser enn i eventyrene. Manglende hverdagsrealisme og svak virkelighetsoppfattning er desverre gjennomgående likhetstrekk hos flere. Det blir det bare krøll av. Og da tenker jeg ikke på hår. Nei, kom dere ned på bakken med en eneste gang. Etter at smertene etter en hard landing har gitt seg vil dere nok oppdage at virkeligheten er mye mer givende enn fantasi og luftslott. - Kvinnfolk! ;-)

:-D

He-he...

Hva selve bildet anngår så ser dere ikke sååå kysseklar ut.
Ser mer ut som dere venter å få tømt tran inn i munnen.
- Eller at det skal komme en kjempepadde å kysse dere...
Skal du ha noe kyss av meg ( ta det med ro, jeg er ikke innbilsk ) må du / dere nok se adskillige hakk mere innbydende ut skal jeg bli frista. ''Kald fisk'' er vel heller et uttrykk som dukker opp når jeg ser dette. :-)

Mvh Nils :-)

Anniken S.

Hei og takk for flere tilbakemeldinger.
Fred, joda...jeg kan jo de tingene i PS. Det lærte vi på skolen, men det var denne diffuse glowen som enten læreren min glemte å nevne....eller at jeg kanskje sov litt i timen...*S* Prøvde frem litt med diffuse glow, men det ble ingen suksess. Grelt og ekkelt... Legger ut en versjon med bluret bakgrunn, litt mer smell på fargene og USM.
Nils, drømmeprinsen bør ikke komme ridende på en hest...dessuten så har den eneste prinsen vi har her til lands allerede giftet seg :-)
John-Tore G.

Hei igjen. Skulle nok gjerne kommet ilende til jeg da, hehe
Ble litt nyskjerrig på hvilken skole du sikter til.
mvh John-Tore
Anniken S.

Designer Skolen - IGM. Gikk der i fjor. Lærte ett og annet om webdesign og bildebehandling Vi brukte kun Adobe produktene og MX Flash. Utrolig spennende og morsomt.
John-Tore G.

Sukk. Skulle gjerne vært på en slik skole selv også. Takk for tilbakemelding;-)
Inger-Lise S.

Hei igjen! Ser du har lagt ut 2 nye versjonerBra de,men jeg går fremdeles for v#1 her.Den er topp!

Mvh Inger-Lise
Sidsel A.

Likte veldig godt# 2 her! Virket avslappet og ekte. Ser litt bort fra teksten og ser humor og avslappet jenteglede. Kan tenke på litt av hvert de tre der!
mvh Sidsel
Lars-Anders M.

Liker stilen din. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu