Abstrakt 552
Var jo klar over at gårsdagens ikke var topp perfekte, men kalte dem jo abstrakt i vann selv om jeg riktignok la dem under natur. Når jeg tenker meg om så har jeg jo også tidligere registrert at når jeg eksponerer i P på fosser så har lukkertiden lett for å bli lengre av en eller annen grunn og skarpheten taper selv om det ikke blir som med laange lukkertider.
Nå ber jo siden her bare om en lukkertid som forble 1/125. Jeg oppga kun den laveste ISO som var 100 ISO selv om noen versjoner også var eksponert både med 200 med 400 ISO og forskjellige brennvidder selv om bare en i henhold til herværende skjema kun ble oppgitt med en. Lukertiden endret seg imidlertid ikke. Men med mine ustødige poliofingre kan det nok fremstå mer som uskarpt da selv ikke objektiver som skal kompensere for kamerarystelser alltid klarer å demme opp for det når jeg kommer litt over på lange lukkertider som for andre ikke føles som lange.
Men siden jeg synes det er mest gøy å lage bilder som ikke nødvendigvis er perfekt foto så leverer jeg det jeg har og overlater til de som bare presenterer sine skrytebilder å gjøre nettopp det. Men da lærer man jo fint lite for kommentaren blir gjerne kun "fint bilde".
Men når dette er sagt så skrur jeg fint lite - skrudde fra meg på -80 tallet. og da jeg var ferdig med innstillingene hadde motivet gått sin vei.
Nå holder jeg meg på RAW i P og lager gjerne bildene i etterarbeidet. Forresten ikke så enkelt å bruke stativ fra rullestol - bortsett fra monopod som jeg har brukt litt, men vanskelig å få med seg da det ikke finnes noe egnet sted å frakte den på rullestol.

Dette bildet er fra samme serie som i går, men enda dårligere kvalitet med bl.a. flere utbrenninger etc.
Derfor endte det opp som enda mer abstrakt.
Bruker man de rette filter- og verktøykombinasjoner er det jo mulig å få det til å fremstå som veggteppe i tekstil.

http://WWW.pbase.com/kneppen
OK etter intensjonen.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Tamron AF 28-300mm F/3.5-6.3 XR Di VC LD Aspherical (IF) MACRO for Canon
  • Brennvidde184.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetKombinasjoner av filtre og verktøy i Photoshop CS5 Extended.
    Utstyr og innstillinger i felten har liten og ingen verdi her selv om jo siden etter oppdateringen automatisk henter dem ut.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger58
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1006652} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Hei Roar
Du får ihvertfall kamuflert motivet om ikke annet:) Var den stygg den. Jaja, du skjønner hva jeg mener. Lukkertiden vil nok forbli raskere når du måler imot rennende vann som seg hør og bør er mye lysere enn områdene rundt som jo også evalueres av kamera.
Vel, nå skal ikke jeg belære deg, du kan det meste og synes du er veldig flink og det er jo veldig fint at du, med denne dumme sykdommen tross alt kan leve et liv med en hobby. Det finnes utallige mennesker som har en sykdom, men ikke en hobby. Da kan dagene bli lange.
Du har din egen sjarm, med gode kommentarer, og bildene dine er gjenkjennelige for det meste med den lekre ramma som du bruker i alle dine bilder.

På lang avstand, tenker 4-5 meter kan dette nok bli ganske fint i riktig størrelse på en vegg som trenger et blikkfang.
Ha en fin uke Roar.
mvh arild
Frode L.
Hei Roar.

Synes de du la ut i går var bedre, men det går på smak.
Når det er sagt så er jo dette mer abstrakt, som vanlig fine farger.

Frode.
Eli S.
Jeg har enda ikke sett bildet fra i går, men likte dette p.g.a fargene som er behagelig i mine øyne.
:) Eli
Ingrid Milly L.
Hei
Jeg liker godt gårdagens bilde og synes at dette nok blir abstrakt for meg.
mvh. Ingrid Milly
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu