Klebersteinvegg
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D800
  • 28.0-300.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde65.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.
Kompen sitter, men litt usikker på den grå stående rektangulære til høyre som tar mye oppmerksomhet fra resten av bildet slik jeg ser det.
Lys, skarphet, farger og detaljer er det ingenting å si på.
Har vel kanskje nevnt tidligere at å bruke full høyde på 1024 her ødelegger presentasjonen fordi betrakter må scrolle opp og ned for å få med hele og da ødelegges helhetsinntrykket.
Tror 900 bør være maks i høyde. Bruker sjøl 850 som maks for å få luft over og under.

Roar
Jan G.
Takk for kommentar, Roar. Dette med formatet er ganske irriterende. Det nærmeste jeg har kommet en løsning er å gå inn på tannhjulet øverst til høyre på Explorer. Stiller jeg ned fra 100% til 75 % får jeg hele billedplaten med. Men ulempen er at billedtekstene blir tilsvarende redusert, og det passer meg ikke så bra. Håper at foto.no får rettet dette. De skulle hatt en bruker-referansegruppe før de iversksatte så omfattende endringer. Har en følelse av at mange har fallt av lasset.
Mvh Jan
Roar K.
Enig med deg at flere gamle travere er borte nå.
Hva størrelsen angår så er det nok lettere som jeg sa å minske størrelsen på bildet ned mot 900 for bildet taper ikke noe på det. Blir lett mer skarphet også når størrelsen går ned.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu