From an old man's Sandbox 1260
Vanskelig å plukke fram bilder som er spektakulære nok til å lokke kommentatorer for tiden for når man skriver 20 og får igjen pluss minus 4 så har man vel ikke gjort god nok jobb på bildesiden.
Dette som i utgangspunktet var et regulært foto fra min hånd er antagelig for spesielt til at folket tør våge seg på det???

http://WWW.pbase.com/kneppen
Merkelig nok så jeg stoppet ved dette resultatet.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMasse kombinasjoner av filtre og verktøy i Photoshop.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
john-arne w.
Antagelig for spesielt til at folket tør våge seg på det??? Vel jeg synes ikke det. Når det er snakk om slike bilder er du meget flink til og få fram ett motiv som står i stil til farger, bildeformat, innramming, ja hele greia. Det som fanget min intresse her er det psykedeliske i motivet som igjen minner meg om en av mine favoritter i musikken, Grateful Dead og deres konsertplakater. Du tar deg også tid til det ekstra-arbeidet med og ramme inn bildet i ei passende ramme og det igjen er med på og framheve selve bildet. Flott gjort.


hilsen john...
Arild T.
Etter mitt syn ein av dei beste abstrakte foto du har presentert her! Og det seier ikkje så reint lite. Gode metta fargar i eit nydelig geometrisk mønster. Likte spesielt godt effekten av brotet i mønsteret nedst til høgre i biletflata. Her kilar ein sektor seg inn eit allerede "etablert" mønster og bryt det opp, på ein måte. Likte dette!

Hald fram med være her på foto.no, Roar! Set pris på dine fotografiske kunnskapar og dine ærlige kritikkar av bilete her på dotten

Helsing Arild
Eli S.
Her henger jeg meg på gutan over. De har sagt det som er å si om bildet.
Flotte farger var det nå og ditto ramme.
:) Eli
Avsluttet .
Surrealistisk abstraksjon som gir assosiasjoner til en delt cerebrum. Artig påfunn. Spennende komposisjon og fine farger. Generelt synes jeg (tydeligvis i motsetning til mange andre) at "fotografiske bilder" på foto.no kommer best frem uten at de innrammes.
mvh Geir
John O.
Spændende -kreativt og farverigt billede.
Godt arbejde.

Mvh. John
Avsluttet .
Jeg ser en forvrengt hjerne. Passer godt i disse kamptider:)

Et heidundrandes verk ifra din serie som er så unik.

Synes å merke at vi nå gjenerobrer vårt territorium, og videreformidle til alle og enhver for enhver pris: Kritikken er ikke farlig for noen. Ingen liker å blir såret. Jeg har nok trampet i salaten mer enn de fleste med mine ord.

Stå på, sammen er vi sterke.
mvh arild
Ingrid Milly L.
Maken til dette kan jeg ikke få til men jeg liker fargene og linjene i dette formatet og i tillegg fin ramme rundt..eller firkantet...
mvh. Ingrid Milly
Ole Arne S.
Flott abstrakt utrykk med fine fargetoner her, Roar..
Det meste er jo sagt og jeg er enig i det meste..
I tillegg fint format..

mvh Ole Arne
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Svært dekorativt med fine mønstre og sug inn mot midten. Kakestykke som er borte og som er erstattet av nye mønstre og farger gir dybde og spenning. Likte dette veldig godt.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu