Freestyle
Tatt på Playa de Pozo på Gran Canaria. Akkurat denne dagen var det dårlig vindforhold, men det ble jo en del saltoer allikevel.
Har brukt mitt makro objektiv på 105 mm, så jeg måtte konsentrere meg om de nærmeste surferne. Synes selv, at jeg ikke kom så verst ut?
Dette er min første montasje. Teknisk så laget jeg en ny sort bakgrunn, deretter dro jeg over bildene, som var blitt ”cropet”, over på bakgrunnen. Er dette riktig fremgangsmåte? Hvis noen har en link til hvordan man lager montasje og ramme, så mottas det med stor takknemlighet.
Bildet inngår i albumet VM 2004 i Vindsurfing -
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF Micro Nikkor 105mm 1:2.8 D
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Hei Christina! En flott montasje av bare gode bilder.Ryddig og fint satt sammen.Fine motiver,godt fanget.Fine farger i bildene.Jeg likte de tynne,mørke rammene,og det vil jeg ta lærdom av:)
Har ellers samme ønske som deg om å lære montasjer..

Mvh Inger-Lise:)
Steinulf L.

Din fremgangsmåte er den samme som jeg bruker. Det som ville gjort dette enda mer elegant, ville være om du justerte ned horisonten på bildet oppe til høyre, slik at alle har samme horisontlinje. Fordi du har blått hav og nokså lik himmel på alle tre bildene ville du få en veldig ryddig og 'planlagt' fremstilling. Bildet nede er kjempefint, med ''gjentakelsene' i de to som forsvinner inn i evigheten.

Forøvrig gode enkeltbilder og imponerende resultat med 105 mm tele.
Cristina B.

Takk for kommentarer. Glad for, at jeg bruker riktig fremgangsmåte ved montasje. Ja, jeg er enig, om det med samme horisontlinje. Tenkte på det, men ble redd det ville bli for mye sjø på de første 2 bildene øverst. Allikevel ser jeg Steinulf, at du har så rett så rett.
Tone B.

Montasjer kan jeg ikke noe om, men kan si at dette tok seg bra ut i mine øyner. Enig med Steinulf om samme horsontlinje. Ellers synes jeg montasjen består av flotte bilder med mye fart i. Må si du har kommet meget bra fra din første montasje. Bra jobba!

mvh Tone
Lars-Anders M.

Meget bra vindsurfingbilder. Liker denne serie bra. Stå på.
Truls S.

Her hadde det vært gøy å være, sannsyneligvis Europa's beste sted for windsurf og kitesurf. Fin montasje, selv om fargene på det nedre bilde dessverre avviker mye fra de ovenfor og dermed senker den totale opplevelsen. Manøveren på bilde 2 fra venstre, er råstillig:)

Truls
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu