Motlyslek
Fra BioFotos treff i Botanisk hage på Tøyen i Oslo, 18.8.04
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/160s
  • Filmtypedigital RAW iso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Terje M.
Hei. Så er jeg første til å kommentere bildet . Likte motivet, og den ''krøllen'' på venstre siden, men er litt uenig i valget av bakgrunn. Den ''bakgrunnen'' tar litt for mye oppmerksomhet. men bra alikevel!!! M.H. Terje Mj.
Eli B.
Heisan, jeg synes faktisk bakgrunnen gjorde seg litt. Det gule bladet til venstre ble helt spesielt. Flott! Det var en fin tur i går også......
mvh Eli
Øyvind A.
Deilige motlysreflekser. Et par av dem er riktignok vel dominerende.
Jeg synes bildet er fint komponert, fin krøll på det kronbladet.
Ø.
Marit E.
Lekkert, Ann!
Riktignok litt dominerende et par av refleksene, slik Øyvind er inne på.

Flotte farger og fin komposisjon!

mvh
Marit
Odd Tore S.
Hei, Ann!
Serveren har gått ned, og de filene som trengs for å gjøre noe nyttig er ikke tilgjengelig. Om dette ikke hadde vært situasjonen, hadde jeg ventet til jeg kom på en annen skjerm med å kommentere bildet ditt, for førsteinntrykket her er gråhet, og det kan komme av skjermen.
Krøllen på kronbladet er elegant, og sammen med den mørke konusen gjør det bildet. Jeg synes at fokus burde vært på både kronbladet og den mørke, så kunne heller de grønne med hår forblitt uskarpe.
Dumt spørsmål: Hva er BioFoto?
MVH
Odd Tore
Ann F.
Odd Tore:
Jaså, du har slik server på jobben du også?
:-)
Jeg er jevnlig lettere skuffet over egne bilder når jeg ser dem på jobben, så skjermen er viktig for inntrykket. I dette bildet når jeg ser det hjemme, lyser det varmt av det gule og det brune er dypt og mørkt med detaljer, her er det grålig og trist, nettopp som du sier.
Så skjermen har mye å si for dette bildet. Og andre.
Fokus er lagt på kanten av krøllebladet samt toppen på midtpartiet, de lå i samme plan. Det gjorde tilfeldigvis også noe av det grønne. Vanskelig å se alle detaljer i motlyset i A1's søker.

BioFoto er en landsdekkende forening for naturfotografer. Foreningen er inndelt i lokallag i Norge og har også et lokallag i Sverige. Østlandsavdelingen er den største, vi har møter månedlig, stort sett i biologibygget på Blindern. BioFoto er åpen for alle med interesse for naturfoto, både amatører og profesjonelle. Anbefales sterkt. Du kan lese mer her:
http://www.biofoto.no/
Jeg har vært medlem siden høsten 2001.
Mvh Ann
Mike T.
Hei Ann,
et spennende bilde som jeg har store vansker med å orientere meg i og forstå. Fargene gjør seg bra på min skjerm og vises slik som du beskriver.
Fokus er nevnt. Merkelig og vanskelig å forstå at det krøllete gule bladet ligger på samme plan som de grønne bladene nederst til høyre.
Overraskende å se ''flyen'' under bladet. Sterke reflekser i bakgrunnen.
Slik hopper øyene mine omkring over hele bildet uten å finne fred. Dette er ikke hverdagskost. Bra.
Hilsen Mike
Odd Tore S.
Hei igjen!
Takk for opplysninger om BioFoto, jeg skal se nærmere på det etter ferien.
Problemet med alle slike interessante saker som har møter er at jeg allerede er opptatt tre kvelder i uka, men av og til klarer jeg to sprell på en kveld.
Odd Tore

Mariann S.
Hei.
Dette bildet likte jeg godt. Særlig kronbladet til venstre som liksom bukter seg.. og den lille fluen som sitter under det. Mange fine detaljer bare man ser godt etter. Liker også den kule bakgrunnen.
Godt jobba :-)

~Mariann~
Inger-Lise S.
Et spennende og annerledes bilde.Fargene sto godt til hverandre.Jeg syn s ikke refleksene var plagsomme,men ga liv til bildet.Delikat med det krøllbladet med fin ''schwung'':)

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu