Beth Hart
Utstyr
  • Nikon D60
  • 18-55 mm
  • Blenderf/3.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_565716} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein G.

Vet ikke hvem Beth Hart er, men dama på bildet kommer jo godt frem omgitt av svart. Ser, ned og for meg virker hun som litt mystisk levemenneske eller damemenneske av den litt rocka og eller pønka typen. Piercingene, tatooen og det tofargede håret, signaliserer vel at hun står sterkt på egne bein og liker intensitet, farge,liv og at det trøkker på. Bilde er også skarpt. Fint coverbilde :-)
Ronny O.

Beth Hart... Ei tøtta me mye tøff musikk å en fortid som ho kanske sku ha vært føruten. Men syng å spiller god hørbar Musikk :-)
Liker bide :-)
Jarle H.

Kjenner heller ikke nevneverdig til Beth Hart, men liker positur og utsnitt. Blitsen er kanskje litt hard og du kunne med fordel hatt litt mer kontrast i håret slik at det blir en litt penere overgang til det svarte. Ellers er det fint arbeid :)
Kine Lise H.

Takk for kommentarer! Beth Hart er en utrolig kvinne. Bildet jeg har tatt her, tok jeg før jeg lærte kamera tekniske ting + det er tatt under en konsert hvor jeg stod krøkkete til, så jeg var vel egentlig bare heldig som fikk dette bildet. Fortiden hennes skulle gjerne vært annerledes, det hadde iallfall vært ønskelig for henne selv og folk rundt henne, men hun har hatt en vond oppvekst og et hardt liv som førte til denne fortiden Beth har hatt. :) Takk for skryt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu