Utstyr
  • Hasselblad
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1000243} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein S.

Hei
Liker dette motivet
Flott og naturlig der hun hviler mot trestammen
Blikket er underfundig og kler situasjonen synes jeg
Flotte valører fra det helt lyse til det mørke
Jostein
tom mamen b.

sett på dette bildet noen ganger nå, og for meg er det noe som "skurrer" her - uten at jeg egentlig vet hva - og sånne kommentarer er bannlyst her på dotten, men jeg skal forsøke å forklart likevel:

Jeg tror kanskje jeg hadde "ryddet litt" i vegetasjonen rundt modellen (vegetasjonen som her synes jeg bidrar til at bildet får et litt "simpelt" preg), modellen har en veldig flott og avslappet stilling, men jeg liker ikke hennes venstre hånds plassering - hadde kanskje vært bedre om hun hadde lagt den på magen(?), for meg er blikket hennes mer av den utfordrende typen (som om det sier: "jeg er deilig, men du får meg ikke!"), trøyen og trusa hennes er altfor hvite (bort i mot uten tegning), modellen ser ut som en meget flott dame - personlig hadde jeg forsøkt å gjøre opptaket en gang til - jeg synes hun fortjener det. Du har sikkert hatt din egen mening med bildet - og det er selvfølgelig helt greit, det er nok noe her jeg ikke forstår :-)

mvh

TMB
Ole-Inge N.

Hei Roger.

En fantastisk vakker modell du har knipset. Jeg liker godt posituren og hennes litt "frekke" blikk. Kul location også.

Jeg tror komposijonen kunne blitt bedre om du hadde beskjært litt av bildet i topp. Da ville hennes positur gitt en "diagonal" gjennom bildet og dessuten gitt mer fokus på modellen og litt mindre på vegetasjonen.

Jeg synes sort/hvitt konverteringen passer bildet veldig fint, men samtidig framhever det teksturene i vegeatsjonen rundt henne. Kanskje en liten "blur" av vegetasjonen kunne gitt henne ytterliger fokus og gjort bildet litt "roligere"?

Den lyse trøyen er allerede nevnt...

Håper på flere bilder av denne flotte modellen.

Mvh Ole-I.




Severin K.

Liker "fuck it" holdninga. Drit fet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu