Abstrakt 565
Abstrakt kan være så mangt og kanskje bør jeg holde meg til "hjemmelaga" stoff da det har vist seg at når jeg presenterer såkalt "normal" foto så er jeg visst på kollisjonskurs både hva lys og annet gjelder. Å bruke mye tid i felten er ikke min måte å gjøre ting på. Jeg driter i om sola står i øst , vest eller midt på himmelen. Jeg bare drar ut og tar mine knips med tilbake hjem og lager bilder av dem. Perfekt foto blir det aldri. men det blir svært ofte bilder av en eller annen art.
Det morsomme med bilder er jo mens prosessen pågår. Når resultatet ligger/står der er det hele over og det er på tide å finne et nytt prosjekt.
Bare en brøkdel av mine bilder havner her. Men de fleste havner i min portfolio som nå har passert det runde tall 10ooo og samtidig tjener som en ekstra backup i tillegg til de to eksterndiskene jeg bruker selv om størrelsen på bildene der blir noe mindre.
Ikke alt havner på portfolioen heller for på disk sitter jeg med noe i overkant av 25ooo redigerte bilder.

Anbefaler mørk bakgrunn til dette.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1012396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eli S.
Her var det massevis av farger. Ser ut som en himmel du har leika deg litt med. :)
:) Eli
Vidar Magnus J.
Kreativt bilde, fint innslag med flere farger som overlapper hverandre. Fine konturer av fjell i bildet samt en solnedgang. Fotografering og kreativiteten bak bildene skal selvfølgelig være en glede og for fotografen, uansett om vi følger det gylne snittet etter ikke.
Jan G.
Nokså konkret dette for mine øyne, en stilisering av landskap og himmel. Det er dristig å komponere med farger i alle regnbuens farger.
Mvh Jan
Harald N.
Det er godt at du deler av dine skatter med oss, dette er malerisk, fargerikt og godt komponert.

Mvh Harald
Arild T.
Nærmest som en akvarell dette. Jeg oppfatter dette som et landskap ved solnedgang der en vei snor seg inn i landskapet. Uansett tolkninger , som for såvidt er uinteressant i denne sammenhen, så er dette en fargerik og fin komposisjon.

Hilsen Arild
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Jostein S.
Hei
Får sånn assiasjon til "Østen" når jeg beskuer dette motivet
"I østen stiger solen opp, den spreder gull på sky"
Dekorativt bilde med fine fargetoner
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu