Manhattan Bridge NY
Bilde ble tatt i fart fra en drosje. Ikke mye tid til å komponere.

PS: Kom til å kalle dette Brooklyn Bridge - og det er det jo ikke!
Utstyr
  • Nikon D610
  • 50.0 mm f/1.8
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • AnnetLightroom - Bildet er tatt en gråværsdag og jeg forsøkte derfor å gjøre et ellers kjedelig bilde litt mer interessant. For mye kanskje?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1013098} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Walter S.
Herlig dynamisk bilde av denne kult-broen. Flott stemning med denne litt dystre atmosfæren som hviler over bildet. Jeg synes ikke at det du gjorde der, er for mye. Tvert i mot. Du har skapt en mystikk og spenning rundt broen og det gule bygningskomplekset som drar det opp i fra ordinære avbildninger (knips). Likte spesielt godt hvordan solen får metallet på utsiden av bro-pilaren og rekkverket bortover til å gløde i blå-grønt og gull.

Den sterke og kontrastrike diagonalen går rett hjem hos meg. Flott levert, og ekstra poeng for at du tør å eksperimentere!
:o)

Mvh,
Walter
Simen S.
Jeg liker den øvre delen av bildet best- strukturen på broen og kontrastene mellom himmel og browire. Den nedre delen faller litt igjennom, siden det er for store variasjoner i skyene. Det ser litt overredigert ut. Jeg kunne godt ha tenkt meg at brofundamentet i forgrunnen var med.
Jens Erik T.
Takk begge for tilbakemeldinger!

Simen: Ikke uenig i din kommentar. Som nevnt knipset jeg bildene fra taxi i fart. Fikk ikke med mer av brofundamentet. Forsøkte derfor å gjøre det beste ut av det jeg hadde og dette ble derfor mitt forslag :-)
karin s.
Imponerende synes jeg,med tanke på det er tatt i fart fra bil. Nei du har gjort en bra jobb her.dramatisk og veldig røft.
Erik L.
Tøft bilde med høy vanskelighetsgrad.
At bildet er tatt under vanskelige forhold, gjør det ekstra utfordrende.
Du får frem flotte toner og herlige detaljer. Stemningen er litt mystisk og vellykket.
Dessverre får du en del lyse avtegninger omkring mørke detaljer. Dette er pirk, men burde kanskje vært sett over for å perfeksjonere.
mvh. Erik
Henning S. P.
Stilig bilde. Personlig synes jeg du har dratt litt mye i spakene i lightroom, men det er vel smak og behag.

Men er du sikker på at dette er brooklyn bridge? Synes det ser ut som manhatten bridge.
Jens Erik T.
Oops Henning - Selvsagt er det det! Som sagt, det gikk litt fort i svingene mens jeg satt å knipset. Kanskje litt fort i Lightroom også. Hadde det så utrolig morsomt og syntes faktisk jeg klarte å gjøre et ellers kjedelig bilde litt mer spennende. Burde som Erik nevner også gjort meg litt mer flid. Uansett - jeg setter umåtelig pris på tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk. Takk alle sammen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu