på studietur i London
Bildet inngår i albumet På tur til India 1978/79 - Jeg gikk ett år på den beryktede ''Reisende Folkehøykole''. Her er noen av bildene.
Fotograf
Utstyr
  • Pentax MX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger444
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Dag T.
Hmmm, for en skjebne.

Bra fortelling, hverken skjevhet eller avstanden gjør noe, siden fargene drar blikket til det egentlige innholdet, og lar omgivelsene bidra til historien.

(er forøvrig litt misunnelig på den MX'en...)
Avsluttet .
Enig med Dag. Et bra bilde og fortelling.
PS. Takk for sist. Vel hjemme?
mvh/MR
Birna R.
Akkurat passe usammenhengende sammenheng i dette bildet.
Geir Joar H.
Syns det kanskje ble litt for mye å forholde seg til. Stressende!
Birna R.
Det *er* stressende å forholde seg til vrimmelen av inntrykk i storbyen. Så bildet fungerer perfekt i en slik sammenheng.
Leif Y. C.
Jeg synes også du har fanget en flott situasjon. Dersom det er sovepose eller bagasje personen til venstre har under armen, kunne det muligens forsterke historien dersom en så litt mer av det.
Mvh LYC
Dag N.
Jeg har faktisk kuttet vekk litt av soveposen fra orginalbildet, fordi jeg føler at ''tyngden'' eller fordelingen av elementene blir best slik det er nå. Poenget med soveposen er tilstede i stor nok grad synes jeg.
Leif Y. C.
Jeg ser poenget ditt. Dersom soveposen skulle vært mer med måtte det vel gjøres i opptakssituasjonen. Men det er greit som det er, jeg oppdaget jo tross alt posen ...
Mvh LYC
Avsluttet .
Je mener dette var bra jeg. Veldig typisk london bilde
Aleksander J.
Et travelt øyeblikksbilde som funker.
Thorfinn B.
reality photo er bedre en reality TV.
Carsten A.
Bra. London er en fin by å fotografere i.
MVH CA
Torbjørn V.
Bra bilde! God humor i bildet og grei komposisjon! Likte dette meget bra!
Dag N.
Takk for mange hyggelige kommentarer!

Jeg kan fortelle at bildet ble tatt høsten -78, men det slo meg når jeg fant det frem, at det faktisk kunne vært tatt nå. Sjebnen til nederste på samfunnsstigen har hvertfall ikke bedret seg nevneverdig, verken i finansgaten Oxford Street, eller ellers.
Kjell O. H.
Eg er svak for slike situasjonsbilder. Det er ein bit av LIVET på film. Perspektivet er lavt... tok du det med kameraet på magen?

Når ingen oppdaga at det var eit gammalt bilde er det vel fordi 1970-tals moten er tilbake! :-)

Gunnar R.
Jøss! 78.. det er sørenmeg før jeg kom til verden. Bildet kunne jo veldig gjerne vært tatt nylig. Tror ikke noen hadde reagert stort på om du sa det var tatt sist helg. Skummelt!

Bra bilde, uenig med de som sier det er stressende. For det første synes jeg ikke det er stressende i forhold til inntrykket det gir, og for det andre så gir bildet nesten uttrykk for en mindre stressa oxford street enn hva jeg husker det som.

Funker forøvrig bra med lavt perspektiv.
Avsluttet .
Jeg er forsåvidt enig med GR's kommentar, men vil alikevel tro det er slik:
Du sier at ''For det første synes jeg ikke det er stressende i forhold til inntrykket det gir''. Det er forsåvidt greit, for DU synes ikke det er stressende i forhold til inntrykket det gir DEG personlig. Deriomot, så er et inntrykk, noe som enhver oppfatter forskjellig. Alle personer kan få forskjellig inntrykk. Jeg selv synes forsåvidt ikke at dette er stressende utover det UTTRYKKET som bildet gir.
Jeg vil gjøre forskjell på ''inntrykk'' og ''uttrykk'' Bilde uttrykker noe, og det er opp til enhver hvordan inntrykk han/hun får av det bildet uttrykker...
Hehe...rotet jeg meg inn i noe jeg ikke burde? Uansett, tror bildet forteller det det skal og det autor vil på en meget bra måte!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu