Helene
Utstyr
  • RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-3
  • smc PENTAX-DA 18-55mm F3.5-5.6 AL II
  • Brennvidde47.5mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetJobber med å lære dodge&burn ordentlig, så da er det greit å bli spurt om man har lyst til å fotografere for ei som utdanner seg til makeupartist.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1015180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve J.
Tror litt mer symetri hadde hjulpet bildet.Ikke forsøk sexistisk spøk.
Tor Einar K.
Veldig pent. En liten hårlokk foran hennes venstre hånd vil ikke være med på leken.

Mulig jeg ville hatt litt mer luft over hodet. Med hvit skjorte og highkey blir bildet litt tungt i toppen.
Kristian K.
Trygve: Jeg er litt usikker på hva du mener med "Ikke forsøk sexistisk spøk."

Tor Einar: Ja, jeg så den hårlokken, men tenkte den skulle få være siden håret er vått og det var meningen til makeupartisten å få henne til å se ut som hun nettopp hadde kommet ut av dusjen. Det kommer ikke så tydelig frem på dette bildet som på andre i serien.
Når det gjelder luft over hodet har du muligens rett, men siden modellen, makeupartisten og jeg liker bildet slik det er tror jeg at dette er slik det blir.
Jon Tore J.
Hei Kristian
Dette portrettet hadde kanskje blitt mer symmetrisk om du hadde kuttet litt i luften over hodet og rett nedenfor den knepte skjorteknappen. Måtte lages i breddeformat da, men hva gjør det.
Retusj jobben som er foretatt på modellen liker jeg ikke da mennesker ikke ser sånn ut i virkeligheten. De er ikke tomme flate skall og frie for rynker etc.. Dette er mer påske egg like. Totalt Barbie spør du meg.
Godt forsøk
mvh
Jon Tore
Kristian K.
Jon Tore, det kan tenkes det blir mer symmetrisk om jeg kutter det sånn du sier. Jeg kan prøve på tirsdag når jeg er tilbake i studioet.

Når det gjelder retusjeringen er det helt greit at du mener det du mener, siden jeg er tilbøyelig til å være enig, men akkurat i denne typen bilder er det (dessverre) blitt så vanlig at om man skal hevde seg som fotograf i Trondheim, hvor det er mange fotografer, må man lære det og bruke det.
Jon Tore J.
Hei igjen.
Kjøper det du sier. Som nylig pensjonert mester i Oslo vet jeg meget godt hva du snakker om. Det er bare å beklage at det er blitt Barbi og botox eller ikke..Som fotograf er det viktig å utføre et arbeid som gir inntekt. Når disse småttissene ser på seg selv i disse bildene om noen år og det de fikk trumfet igjennomom vil de gremmes. Men det er ikke fotografens problem. Business as usual
Fint opptak uansett Kristian
Håper du vil tilbakemelder meg hva du kom frem til når du utprøver det jeg trodde kunne.gjøre forbedringer i komposisjonen.
Mvh
Jon Tore
Kristian K.
Jan Tore: Jeg har forsøkt å klippe bildet slik du foreslo, men siden jeg ikke kan laste opp fler bilder før om et par dager ligger det på hjemmesiden min.

http://kristian-kittelsaa.squarespace.com/wgfe0kdza0rhas6...7r6afq1e9j
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu