St. Vincent - Digital Witness!
Rockefeller 03.11.2014.
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 17-35 2:8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1017504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Knut R.
Konsertbilder er meget krevende. Jeg vet for jeg har også prøvd. Det å finne isolerte motiv hvor ikke bakgrunnen eller omliggende scenestash gjør bildet rotete, og det sterke scenelyset som gir utbrente flater, - alt dette er svært vanskelig å håndtere.
Synes dette bildet ble meget bra fordi det er et spennende perspektiv og jeg blir bragt inn i opptredenen på en måte som får meg til å øske å høre lyden også.
Per-Otto O.
Tusen takk for veldig hyggelig kommentar Knut Riise. Ja, det er krevende med konsertfoto. Kombinasjonen; dårlig tid (som regel kun de første 3 låtene), vinkel/avstand til artist, alt "stæsj" på scenen (og det vanskeligste er faktisk at vokalist/gitarist ofte gjemmer seg bak mik, og selvsagt er det lyset. Rødt er det aller værste. Kun mangelfullt/ikke lys er værre. Ofte må vi presse ISO til 6400 og mer(!) med full åpning 1.4 / 2.8 (avhengig av objektiv) og av og til har tatt bilder helt ned i 1/20 - håndholdt!

Men det er syyykt artig! Det er vannvittig spennende og jeg tenker alltid når jeg går inn i "grava" at dette skal bli mine (aller) beste bilder ever! Hver gang tenker jeg det. Forarbeid; jeg setter alltid meg inn i lys, plassering av sentrale personer, spesielle (grafiske) objekter jeg kan fange opp - FØR jeg går på konserten (youtube / flickr). Da har jeg en viss anelse om hva som kommer.

Jeg tar nesten bare musikkfoto og hyggelig hvis du har tid til å ta en tur til min side:
http://www.flickr.com/photos/50024469@N03/sets

Jeg er også her:
http://ello.co/perottooppichristiansen

Har du en Flicker/ello-konto?

Og til slutt, lytt til St. Vincent (bildet). En meget klok dame med et helt spesielt og spennende musikalsk uttrykk:)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu