Tankefull eller " full tank?"
Utstyr
  • Nikon D90
  • 18.0-105.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde90.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1015657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jens Eirik L.
En flott og søt hund, snill så den også ut med blink i øyet. Bildet synes veldig skarpt, og bakgrunnen fremhever hunden greit. Kunne det mørke partiet oppe til venstre vært klonet bort? Gjerne derfor det er beskåret i øvre kant? På min skjerm er det noen områder på hunden som ser utbrent ut. Gjerne litt kraftig belysning (blits?)
Ingrid Milly L.
Takk for din kommentar. Det er brukt blitz men jeg lysnet bildet for å få frem øynene men det ble kanskje litt i meste laget. Og kloning skulle vært gjort i bakgrunn men jeg vet ikke om det ville blitt perfekt og avstod fra det.
mvh. Ingrid Milly
Roar K.
Litt av en liten hjerteknuser du har skaffa deg her.
Men når du først skulle kutte oppe så ville jeg kutta helt inne i hodet et sted eller rett og slett hatt litt luft over.
Sikkert ikke siste gang vi får møte denne krabaten tenker jeg.
Men du bør la den være hjemme når du skal på fuglefoto for ved første voff forsvinner nok fuglene.

Roar
Ingrid Milly L.
Takk for kommentarer fra deg også. Jeg har ikke lagt vekk på kvaliteten til disse bildene i starten men skal se hvor mye tilrettelegging som kreves for bildene skal bli sånn mer perfekt uten forstyrrelser. mvh. Ingrid Milly
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu