Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 50 - 150 / 2.8
  • Brennvidde67.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1016896} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anders S.
Ja dette ble et tøft og dystert bilde. Jeg syntes det er helt greit at et slik bilde er kornete! Det passer seg veldig godt her, sett igjennom mine øyne. Flott fugl selvfølgelig, kanskje en ørn? Hilsen Anders
Tor Einar K.
Til tross for at bildet slett ikke er skarpt fremstår den svært tydelig mot det lysere skypartiet. Flott plasseringen i bildeflaten og den er en fin motvekt til tretoppene i motsatt hjørne. Liker det litt grove og brutale utrykket her.

Jeg hadde muligens kuttet litt i det grå partiet helt øverst.

Men slike fugler har du vel ikke hjemme i Kroken?
Roar B.
Takk for at du "stakk innom" Anders. Joda, enig i at det finnes dystre referanser i uttrykket. Men kanskje også en grad av håp, i de lyse partiene ? Menneskets søken etter frihet. lengten mot noe som er bedre, jo, det var nok det jeg gjerne ville fortelle med bildet. Her representert med en ung kongeørn, glidende høyt der oppe på himmelen. Mvh Roar
Roar B.
For å ta det det siste først Tor Einar. Joda, slike flotte fugler kan nok observeres i mine trakter også. Men heller sjelden, dessverre. Fint at du kommer med kommentarer til presentasjonen. Dette er ikke ment å være noe tradisjonelt artsbilde, derfor har jeg heller lagt vekt på at skarpheten skal ha noen sentral rolle i dette symbolske samspillet. Øvre del er vel beholdt for å gjøre bildet kvadratisk. Som også blir en motvekt til all bevegelsen innenfor. Flott at du nevnte dette med balansen mellom fugl og tretopper. Mvh Roar
Anders S.
Hei igjen Roar! Ja nå har jeg fått lest dine tanker om bilde også! De ordene kunne du hatt som undertekst til bilde! Det er absolutt et håp der ute, og "mørket" blir etterhvert skjøvet til side! Jeg har nå sett leeenge på bilde! Det er et meget bra uttrykk i det, og spesielt med tanke på lyset der oppe!

Bilde er meget bra som det er! For min del, ikke gjør noen endringer i det hele tatt!

Dette er et bilde som du kan være stolt av! Jeg har studert og sett på det nå i lengre tid nå i kveld! Dette bilde sier uendelig mye mer enn tusen ord!
Det er et budskap i dette bilde, for alle de som tar seg tid til å se på bilde og la det synke inn!

Bildet er herved bokmerket!
Hilsen Anders!
Roar B.
Er litt redd med å legge for mange føringer til et slikt bilde. Bedre å la betrakteren selv få oppleve det innenfra, med blanke ark uten forstyrrelser - syns nå jeg.
Brukte en tittel tidligere, i en helt annen sammenheng. Til et dikt : Åh! Var jeg fri. - og som i grove trekk nettopp handlet om mange av de momentene du her nevner. Takk igjen for interessante betraktninger Anders ! Mvh Roar
Sissel Kleivdal H.
Et flott komponert sv/hv-bilde, med gode kontraster som forsterker uttrykket og opplevelsen i å studere scenen som utspilles.
Det er et flott og magisk syn å se ørn glidende på himmelen! Jeg er så heldig å oppleve det ofte her i øyrike, Øygarden. Et syn som beveger til tanker og følelser, som i ditt bilde. Her, under den høye himmelen, og med storhavet som nærmeste nabo, føler jeg meg fri. Fri som 'fuglen',som havørnen.
Takk for opplevelsen i DITT 'bilde' Roar.-

Mvh
Sissel
Avsluttet .
Et røft fotografi, med sterke kontraster som forsterker villskapen i naturen. En majestetisk fugl flyr uberørt av kampen mellom skyene.
Roar B.
Ja, fuglen er suveren der den flyr høyt oppe. Tilsynelatende uvavhengig av hva som skjer rundt. Takk for fint innspill Sven ! Mvh Roar
Roar B.
Takk igjen Sissel for gode tilbakemeldinger og fine refleksjoner knytta til det jeg ønska å formidle i bildet: Fri som fuglen, friheten til å kunne leve. Mvh Roar
Jostein S.
Hei
Et svært flott motiv, rett som ørnen stiger!
Fin dramatikk i skylaget, der ørnen er selvfølgelig kluet her
Noe symbolsk over dette motivet
Jostein
Roar B.
Ja, ørnen bidrar nok med mye til innholdet i historia her. Takk for at du "stakk innom " :)
Mvh Roar
Roger H.
Så bra at dette bilde ikke har en tittel som forteller hva vi skal se.
En ørn på himmelen som svever i sitt rike uten å anstrenge seg, bare følge med vinden og forandre retning med et nesten umerkelig vingeslag.
Her har du et bilde med lang holdbarhet Roar.
Roar B.
Takk for en interessant betraktning Roger! Om et motiv jeg fortsatt har et ganske så personlig forhold til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu