Linja
Bildet er tatt ved Jevnaker Jernbanestasjon.
Utstyr
  • Canon EOS 600D
  • 0.0 mm
  • Brennvidde21.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt - RAW - desaturert.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1017431} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Håkon B.
Stilen er grei nok. Savner litt mere kontrast her. Synd det med det ugresset som stjeler oppmerksomheten nederst i bildet. Syns stasjonen kommer til sin rett her
Arne Henning G.
Synes dette er et velkomponert og bra bilde. Er litt usikker på om jeg liker den digitale bearbeidingen, men der er som Håkon sier, en stil. Blir imidlertid litt for mye av ett eller annet for min del...

Når det gjelder ugresset som Håkon synes er forstyrrende, så er det et eksempel på at bilder oppleves ulikt. For min del er det samme ugresset en detalj som hever kvaliteten. Alt i alt et OK bilde av et sted, men som i mine øyne kunne fått en annen "omgang" med de digitale spakene.
Harald G.
Mange takk. Jeg har bare redusert fargemetningen og øket kontrasten en smule .Ikke noen stor herjing ellers.
Arne Henning G.
Da er det vel den kombinasjonen jeg er litt ambivalent til. Kontrasten blir litt for dominerende etter min smak.
Harald G.
Håkon savner kontrast så det er ikke lett å være meg.
Vidar Magnus J.
Et godt motiv som vekker min interesse for jernbaner. Nå er det vel bare godstog som har fast rute på denne linjen. Fint fargevalg, jeg synes ugresset bidrar til dybden i bildet, liker også den lave kameraføringen.
Harald G.
Mange takk Vidar Magnus. Noen regulær person trafikk går ikke lengre her nei. Et og annet kvelds tog fra Bergenstyres denne vegen. Stasjonen brukes til forskjellig kunstaktiviteter og i kjelleren er det en modell jernbane - en kopi av stasjonen under bygging.
Knut R.
Jeg liker slike motiv! Gamle bygninger og gamle spor og da hører ugresset med som en fin detalj.
Tror jeg hadde likt det enda bedre i S/H. Så ville jeg hatt med hele den gamle bygningen, dvs litt mere luft på venstre side. Så tror jeg at jeg hadde posisjonert meg slik at det høyre sporet kom nærmere hjørnet.
Perspektivet i bildet er meget bra, lavt og med fin dybde. Men komposisjonen kan bli bedre ved de tingene jeg har påpekt.
Harald G.
Mange takk Knut. Dette er bare et håndholdt 'snappshot' på en liten rusletur i området Ser klart at ting kunne blitt bedre med litt forberedelser. Vurderte S/H men det ble nå slik.
Erik L.
Liker motivet, opptaksvinkelen og komposisjonen MED STRÅ.
Skulle gjerne hatt litt luft til venstre for huset.
Når det gjelder etterbehandling, så liker jeg det du har gjort, men tror kanskje at himmelen kunne fått redusert kontrasten noe. Det virker ikke så voldsomt da.
mvh. Erik
Harald G.
ERik L. Mange takk. Som nevnt kunne nok dette ha vært gjort bedre. Ikke lett å bli klok på kommentarene da det er mange meninger ute og går.
Håkon B.
Klok kan man nok aldri bli på meninger Harald. Smaken er som baken. Og det viktigste er faktisk hvordan du selv føler at bildet står seg. I utgangspunktet det eneste man bør legge til vekt. Ja det er det med komposisjon og slike ting. Ting man lett ser bort fra når man tar et bilde. Og til det med kontrast. Jeg fant ut at det var skjermen min som ikke var justert som gjorde at de fleste bilder jeg så føltes som bilder med for lite kontrast.
Husk at smak er fra person til person. Det noen liker. Ja det liker ikke andre osv osv. Men stå på
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu