I S L A N D
Bildet inngår i albumet ISLAND - 2014
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jon Tore J.
Dette skrinne sylskarpe landskapet fra Island er det lett å like. God komposisjon og en fin dybdevirkning med det lille fjellet i disen bygger godt opp i motivet. Jeg tror jeg ville ha fjernet den lille hvite forstyrrende flekken til høyre i bildet.
Men en lekker naturskildring er det uansett.
Mvh
JonTore
Jon Tore J.
Beklager, men den hvite flekken befinner seg til venstre i bildet. Ikke som før nevnt på høre side.
Mvh
Jon Tore
Jostein S.
Hei
Særdeles vakkert
Fabelaktig flott lys
Knallgod komposisjon spør du meg
Jostein
Roar K.
Herlig lys og farger i dette bilde som fremstår kanskje like mye som maleri som foto.
Fint utsnitt og komp.
Muligens litt skeptisk til det hvite huset ute i venstrekanten som kanskje trekker litt vel mye oppmerksomhet.

Roar
Odd Einar F.
Eg har aldri vore på Island. Det gjer at eg ikkje kjenner Island sine fargar.
Men det eg veit er at Island gjekk gjennom ei økologisk katastrofe etter at nordmennene kom til øya og prøvde å drive same jordbruket som dei gjorde i Norge for 1000 år sidan. Det skrinne jordsmonnet basert på lavabergartar vart rask nedbeita og erosjonen endra på kort tid naturen.
Biletet er vakkert. Langs fjellskråninga er vegetasjonen delvis grøn. Lenger nede er det lite liv ut frå fargane å døme. Kanskje er det regnvatnet og siget frå fjellet som fører næring ned fjellsida til plantene?
Den menneskelege aktiviteten i landskapet er godt synleg. Vegen gjennomlandskapet til det kvite våningshuset i venstre biletkant med grøne engar rundt syner vår aktivitet i det storslagne landskapet. Og endå lenger inn i biletet ser det ut til å vere ein ny gard. Det er langt mellom grannane.
I nedre venstre felt ser det ut til å vere meir menneskeleg aktivitet. Som trioilibittspor går det eroderte bilspor gjennom landskapet.
I bakkant kjem regnet eller skodda og stengjer for synet, men bak blånane er det kanskje meir menneskeleg aktivitet somset sine spor.
Eg har i dsg tidleg sett gjennom alle dine bilete.
Du har vakre portrett, men ikkje mins mange vakre landskap. I mange av landskapa dine står det eit lite menneske eller detalj frå vår aktivitet. For å sjå desse detaljane må ein blåse opp bileta. Denne morgonen har vore ei vakker reise.
Helsing Odd Einar Fjørtoft.
Hans Rich. A.
Jeg har dessverre heller ikke vært på Island. Men med ditt bilde har du tatt meg med i et karrig landskap kan det se ut som, men samtidig med fine ulike farger. Fin dybde og komposisjon.
Mvh Hans Richard
Igor K.
Tusen takk alle sammen for flotte tilbakemeldinger. Dette er fra sørlige delen av island, ikke langt unna Vik. Til absolutt alle som er interessert i å ta bilder anbefaler på det sterkeste å oppleve Island. Dette er et magisk land med mange vriasjoner på samme sted. De flotte 5 dager der kommer jeg aldri til å glemme og håper å oppleve igjen seinere.. Jeg hadde en flott tur med fin gjeng fra Bodø kameraklubb. Her er flere bilder til de som ønsker å se - http://igorkostinfoto.wordpress.com/2014/09/15/den-magiske-island/

Takker igjen.

Ha en fin førjulstid!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu