Den hvite vandrer igjen
Årets utgave av Peer Gynt i Skien/Porsgrunn er i gang, og nok en gang venter ''Den Hvite'' på Peer i steinbruddet. Et flott syn i sensommerkvelden.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 70-200 f/2.8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger391
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101970} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristoffer R.
Gode farger, stilig at man såvidt kan ane konturene av bakgrunnen. Det ser ut som om du satt et stykke unna (og at du brukte en viss lukkertid...), noe som gjør at kvaliteten på spesielt Peer selv daler litt. Dessuten er det noen utbrente partier som trekker litt vel mye oppmerksomhet. Men et spennende bilde, det er det!
Vibeke P.
Et virkelig spennende motiv. Flott gjennomført. Et fantastisk lys. Likte kompen din med at du fikk god oversikt.
Vibeke : )
Dag J.
Takk for kjappe tilbakemeldinger.

KR: Jeg har også versjoner der ''Den Hvite'' (ikke Peer) ikke er utbrent, men falt selv for denne, fordi det understreker skikkelsen (Den Hvite er en mystisk skikkelse som går igjen flere ganger i Peer's fantasi). Lukkertiden er 4 sek, stativ selvsagt.
Henrik T.
Bra, men hadde vært enda tøffere hvis du ikke hadde skrevet hva det var.. :) Fin tittel.

-
Henrik
Danny T.
Dette var bra Dag!

Jeg var i bruddet igår og ''så bildet'' selv, men hadde ikke stativ med meg så det ble et halvhjertet forsøk på frihånd med 1/10 på full glugge (f:1:8) må nok ta meg en tur til....

Om jeg skal komme med noe konstruktivt, kunne jeg tenkt meg litt kortere lukkertid for ikke å blur'e flammene så mye, og valgt et standpunkt så kildene til flammene ikke var synlige. Ville også hatt den hvite mot svart bakgrunn.
Dag J.
Hei Danny

Dette er jo egentlig en variant av bildet fra i fjor (bilde nr. 71375), og jeg har flere ulike versjoner, inkludert noen med litt kortere lukkertid og figuren mot svart bakgrunn. Det er mulig jeg har sett så mye av motivet av jeg ville gjøre det annerledes bare av den grunn.

Takk for kritikk.

Nå er Cortadoen himmelsk....
Grethe B.
Synes det var et spennende bilde, selv om den hvite bare må bli litt utbrent her.Per Gynt er jo bare kult! Du har fanget en spennende ladet stemning, flotte farger og kontraster. Klart også, bra jobba. Vanskelig og få tatt bra bilde under slike seanser.

mvh
gt
Ole O.
Hei Dag!

Meget bra gjennomført!
Har selv tatt bilder i bruddet, og vet hvor vanskelig det kan være, så dette er et meget godt bilde til å være tatt under de forholdene som er der.

Tror kanskje bildet kunne blitt enda bedre fra en litt annen vinkel, men men, smak og behag sikkert...
Flammene og den høye fjellveggen bak stjeler kanskje litt for mye av oppmerksomheten fra ''Den Hvite''.

Bare av rein nysjerrighet, skriver du Jensen eller Jenssen?
Redaksjonen har en tendens til å skrive Jensen på bylinen..

MVH

Peer Gynt-fan, Ole N. Olsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu