Samarid Mausoleum Bukhara
Legg merke til at relieffvirkningen på veggene fremkommer ved måten mursteinene er lagt på.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger37
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1021639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Trygve B.
Igjen nydelig arkitektur. Jeg er så imponert over hva ulike kulturer får til. Smak og behag, men jeg tror at jeg hadde valgt å beskåret en del av forgrunnen bort. Jeg ville bare beholdt veikanten. Da ville motivet kommet bedre frem. Det er så majestetisk at det fortjener en stor plass. Uansett, så er speilingen bare halvveis her og den gir ikke så mye. Håper at du ikke synes dette blir for surt, men jeg selv er alltid glad når noen ser ting som jeg selv ikke ser. Ha en fin kveld.
Eirik B.
Under vanskelige lysforhold har du vært smart (eller heldig) og unngått å få solen rett bakfra. Jeg tipper motivet ville fremstått med vesentlig mindre dybde dersom du hadde hatt solen midt i ryggen i dette harde lyset.. Solen litt fra siden gir lys og skygge som jeg mener bringer denne dybden godt frem.

Få, om noen, distraherende elementer (kun noen nesten usynlige mennesker på motsatt side) gir et ryddig og behagelig bilde å se på.

Jeg er litt enig med Trygve om forgrunnen. Man får riktignok en følelse av nærhet til havet, som for meg absolutt er behagelig. Spørsmålet er om det er nok til å rettferdiggjøre den oppmerksomhet som forgrunnen stjeler fra motivet. Det får være opp til fotografen å avgjøre. Jeg leker med to tanker her. Den ene er å kutte forgrunnen omtrent der hvor speilingen begynner. Den andre er hvordan det hadde blitt dersom hele spelingen var med. Men igjen så hadde også bildet endret format og balanse. Det er jo selvfølgelig bare noen tanker, også må det bli opp til fotografen å avgjøre hva de eventuelt er verdt.

For øvrig ser jeg relieffvirkningene på veggen. Men detaljene i hvordan de er bygget klarer jeg ikke å se. Til det er nok bygningen litt langt unna. Jeg forstår det når du skriver det i billedteksten, men jeg klarer altså ikke å se det så godt.

Mvh
Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu