En sommer som var
Utstyr
  • Olympus E-M1
  • Olympus 12-40mm
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Annet200 ISO
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1024380} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
En enkel og trivelig "fortelling" med innhold som godt kunne stått på egene ben uten tittelen som du har lagt til. Greit bilde:)
Tor Einar K.
Repeterende mønster og fargekontrast som gjør det til en grei dekorasjon.

Jeg ser muligens dette bildet i sammenheng med en diskusjon på forumet og vil derfor spørre hva som er intensjonen bak bildet?
Bjørnar P.
Tanken bak er å vise en sommerstemning. At det er et båtnaust er kanskje ikke en selvfølge for alle, men jeg antar stolen og skyggene antyder at dette er et sted der folk soler seg og nyter været. Ellers er farger, linjer og gjentagelser ment å danne et harmonisk grunnlag for en behagelig stemning og et visuelt pent bilde.
Tor Einar K.
Båtnaust gikk meg hus forbi da fjøset hjemme hos mine foredre så likedan ut.
At det kan fremstille en sommerstemning er helt klart men tittelen henspeiler på at det ligger i fortiden og da ville jeg understreket det (over)tydelig med en eldre stol og/eller gjerne litt nedgrodd.
Henning S. P.
Litt uenig med Tor Einar angående stolen. Jeg synes det er noe ekte og jordnært med en blå plaststol - for det er som regel slike stoler ekte mennesker bruker. Hvis man hadde funnet en gammel litt nedslitt stol og plassert der tror jeg det hadde føltes tilgjort og for perfekt.

Jeg liker bildet godt, komposisjon og lys er veldig fint. Selve motivet, en stol som står igjen i solveggen viser til noe som har hendt tidligere og setter en i tanker om personen som har sittet der og tatt en pust i bakken eller solt seg litt.

Henning
Bjørnar P.
Tor Einar: Jeg ønsket ikke å arrangere bildet. Bildet er hva jeg så. Ingenting er flyttet på, ikke noe er trukket fra og ingenting er lagt til. Betrakt gjerne bildet som en stemningsrapport.
Jan G.
Hei Bjørnar, jeg er ikke sikker på om bildet blir interessant nok når målet er "behagelig stemning og et visuelt pent bilde". Egentlig er ikke ditt bilde her spesielt behagelig og pent, men fargetreklangen er ganske utfordrende og detaljeringen er imponerende. Jeg opplever ditt bilde som ganske spennende. Hadde det vært mulig, ville jeg ha hatt med litt mer rødt i øvre billedkant.
Mvh Jan
Bjørnar P.
Jan: Dersom du opplever mitt bilde som ganske spennende, er jeg fornøyd.
Roger H.
Nå har jeg sett dette bildet noen ganger. Så lite skal det til for å formidle sommervarme. Den slitte plaststolen med "feil" farge som kaster skygge på den oppvarmede naustveggen, er en liten enkel sommerhistorie synes jeg.
Bjørnar P.
Roger: Hyggelig tilbakemelding! Spesielt interessant når det kommer fra en som ofte tenker utenfor den berømmelige "boksen".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu